Hvordan man laver en stemme changer

Hvordan man laver en stemme changer

Ændre din stemme for at skjule din identitet har altid været en favorit trick for spasmagere og praktiske jokere, der forsøger at narre familie og venner. De fleste mennesker har været mål for denne prank mere end én gang. Det fejler normalt ynkeligt, og de forsøgte ruse er hurtigt afsløret. Regne med teknologi til at udrette, hvad der er praktisk taget umuligt gennem de begrænsede naturlige evner for de fleste. Nu, du kan faktisk købe en stemme ændring kit online og sammensætte en anordning, der ændrer din stemme væsentligt.

Instruktioner

1 Åbn kit på en flad overflade i orden. Finde modstand, tubelike stykke med tre lilla ledninger stikke ud. Brug det til at reducere elektriske aktuelle flow, da enheden vil blive ødelagt, hvis det bliver for meget, og det behøver kun minimalt elektrisk energi til at arbejde.

2 Pak et stykke malertape eller klar tape rundt modstanden. Dække hele røret og alle de nøgne metal for hver ledning. Tilslut et af den modstand lilla ledninger til en af den kredsløb lilla ledninger. Det betyder ikke noget som man, bare lilla til lilla. Kredsløb er den grøn, rektangulært stykke med ledninger. Twist kobber enderne sammen stramt, slæbebåd dem forsigtigt og tape det nøgne metal for at isolere det. Deltag i de andre to violette ledninger på samme måde.

3 Tilslut transistoren til at styre, hvor meget af den tilgængelige strøm løber gennem kredsløbet. Det er de små, korte, sorte cylinder med tre forskellige farve ledninger. Sprede de tre ledninger, så det nøgne metal for hver ikke røre. Vedhæfte den transistor blå ledning til printpladens blå ledning, orange til orange og grøn til grøn, og tape forbindelserne.

4 Tilslut kondensator at udjævne den aktuelle flow. Det er den korte, sorte cylinder med brune og hvide ledninger. Wrap i bunden af kondensator med bånd ned lav nok til også at omfatte den nøgne wire kommer ud af det. Fordelt i to ledningerne, så de nøgne metal ender ikke røre. Slut de brune og hvide ledninger til de samme farve ledninger på en printplade og dække forbindelser med tape.

5 fastgør højttaler, disc med to gule ledninger. Forbinde disse gule ledninger til de gule ledninger på printpladen og tape ligesom før.

6 Fastgør gitter til højttaler med de matchende riller. Sted taler ind i rillerne bedrift sag med den lille ende af højttalerkablet peger mod printpladen og de gule ledninger stikke op.

7 Sæt batteridækslet til 9 volts batteri. Teste voice changer ved at tale ind i mikrofonen. Kontroller dine ledninger forbindelser og din batteriets styrke, hvis stemme changer ikke virker.

Related Articles