Sådan perle en Native Choker

Sådan perle en Native Choker

Native chokers er tætsiddende halskæder, der normalt beskæftiger ben eller horn og andre flotte farvede perler. Chokers er multi strandede og bruge naturlige animalske sener eller læder til streng perlerne. Udover dekorative formål, Native American chokers også tjente som beskyttelse til den sårbare nakke og hals områder når på jagt og mentes at tilbyde åndelig beskyttelse til stemmebåndene. Gøre din egen Native American choker halskæde ved hjælp af traditionelle materialer eller moderne erstatninger og bære den med stolthed.

Instruktioner

1 besøg en perle butik. Købe de perler, som du ønsker for din Native choker her, herunder ben eller horn hår-pipe perlerne og knogle afstandsstykker. For pony perler, vælger flere farver, som passer sammen som rød, blå og gul eller sort rød og grøn. Centrum perle--Vælg Vis stykke af choker--noget væsentligt til dig som en turkis sten perle, et strålende stykke af abalone eller en udskåret obsidian perle.

2 tegn de fire tråde af sener gennem de fire huller i en af knogle afstandsstykker. Bringe denne spacer hele vejen til yderst til venstre i sener, som du vil stable resten af det perle arbejde mod det.

3 sætte tre eller fire pony perler på hver hårstrå sener i nøjagtig samme mønster og orden. Bruge farvekombinationer, der supplerer hinanden. Hvis du bruger fire perler og bare tre farver, begynde og afslutte sekvensen med samme farve.

4 Tilføj en hår-pipe perle til hver linje, og sørg for, at de er parallelle og lige så justeret.

5 Tilføj en anden tre eller fire pony perler og derefter tilføje en knogle spacer til at støtte choker og holde det i tilpasningen.

6 Tilføj tre eller fire flere perler, en anden hår-rør, mere pony perler og en anden spacer.

7 tilføjer en række af seks eller syv farvede pony perler her, midtpunktet af choker, derefter tilføje en anden spacer.

8 Gentag processen på anden siden af choker, indtil du har en fire-sectioned choker med fire løs sener af lige længde på begge sider.

9 slide de otte tråde af sener gennem din særlig stor perle. Prøv at vælge en perle, der vil gøre dette som stram en fit som muligt.

10 skub tre pony perler ind i slutningen af hver sener og derefter binde det ud med en stram overhånd knude.

11 for at sætte på choker, blot glide ned den store centrale perle og slip choker over dit hoved, stramme det ved at skubbe op choker, når du er færdig.

Related Articles