Sådan foretages fejlfinding af en Sony XM-ZR604

Sonys XM-ZR604 er en bil forstærker for audio-systemer. Det er tilgængelige i Canada og Latinamerika. Lyd forstærkere i biler ikke kun forbedre lydniveauer, at gøre bilen audio højere, men de også forbedre lydkvaliteten i hele den hørbare frekvensspektret på lavere lydstyrke. Problemer med Sony XM-ZR604 forstærker oftest er relateret til lyden skære ind og ud. Andre spørgsmål kan være relateret til køretøjet. Fejlfinding kræver efter et par skridt.

Instruktioner

1 inspicere taleren ledninger hvis lyd holder skære ind og ud mens man kører. Der kan være en kort. Følge ledningerne fra forstærkeren til hver højttaler. Look for ledninger er snared under paneler. I særlige udseende for nøgne ledninger rørende den automobile nøgne metal, selv om det er normalt for den negative (sorte) ledning til at være jordet til bilens chassis.

2 kigge efter nogen løse forbindelser i hele den audio system. Forstærkeren vil blive forbundet til hoved radioenheden i instrumentbrættet samt højttalerne. Tjek er denne forbindelse stram.

3 Drej musikken. Undgå sprængning musikken gennem forstærkeren på niveauer, der forårsager forvrængning. Du kan beskadige forstærkeren. Hvis forstærkeren har skåret ud helt efter sprængning, lad det køle ned og nulstille sig selv.

4 Fjern enhver tæppe, der kan dække forstærkeren hvis det er placeret nedenunder pladser. Kontroller, at intet blokerer luft ventilation. XM-ZR604 strøm omdannes til varme samt lyd, med varme og et biprodukt.

5 kontakt din bilproducent at eftermarkedet forstærkere kan installeres, hvis Sony XM-ZR604 forstærker fortsætter med at skære. Det er nemt at overbelaste en bil generator, især i ældre biler. Du kan have til at undersøge opgraderinger til bilens elektriske system.

Related Articles