Sommerfugl tabel blad instruktioner

Sommerfugl tabel blad instruktioner

En butterfly-blad tabel skjuler tabel udvidelse inde en åbning i midten af bordet. Udfoldelsen processen med at gøre en tabel større vises som en sommerfugl med foldede vinger og derefter udvider til en sommerfugl i flugt. En butterfly-blad tabel har fordelen ved blade oplagring inden for selv at redde lagrer en traditionel flad blad i et andet område af hjemmet.

Instruktioner

1 Placer venstre og højre hånd på hver side af bordet centrum. Der er en skillevæg i midten af bordet mellem venstre og højre sektioner. Forstå bordkanten på hver side og trække dem udad og fra hinanden som de vil flytte. Butterfly leaf afsløres inden i en sektion i midten af bordet.

2 stå på siden af tabellen hvor bladet rører ved kanten af blad sæt.

3 forstå kanten af butterfly leaf på hver side, hvor to stykker træ mødes ved at folde sammen. Træk brikkerne mod det åbne areal af blad Indsæt, indtil kanten af de to stykker er en fjerdedel af den samlede bredde af bordet fra den modsatte ende af bordet.

4 forstå toppen af de to stykker af træ og begynde at hæve det opad mens skubbe det nederste stykke træ frem til anden siden af bordet. Det nederste stykke af træ vil falde til under niveauet bordplade med hængslet mellem de to stykker træ i bunden.

5 skub bunden bestyrelsen frem til anden siden af bordet mens skubbe fremad på det øverste bord. Bunden bestyrelsen vil stige til niveauet bordplade og hvile på en støtte.

6 Placer den øverste bord ned på blad støtte nærmeste dig selv. Butterfly leaf er nu fladt på bordpladen.

7 forstå blad på højre side med højre hånd og skub i venstre side af bordpladen med venstre hånd mod bladet. Gentag denne procedure for højre side af bordpladen, så der er ingen revner mellem to tabel sider og bladet.

8 fold bladet tilbage til bordet i den omvendte rækkefølge.

Related Articles