Hvordan man laver nem mikrobølgeovn lasagne

Hvordan man laver nem mikrobølgeovn lasagne

Der er intet som hjemmelavet lasagne. Desværre gør lasagne i et standard ovn ofte tager timer af arbejde, fra kogende nudlerne at bage den i ovnen. Mens den lugt, der gennemsyrer hus er altid indbydende, gider undertiden du varme ved at køre en ovn, især i de varmere måneder. Med et par enkle trin kan du have lasagne klar til at spise for din familie uden dikkedarer eller rod.

Instruktioner

1 hæld ricottaost i en skål. Bryde ægget og tilføje at skålen. Tilsæt salt, hvidløg, oregano og basilikum. Rør blandingen med en træske, indtil godt blandet.

2 tomme en fjerdedel af en krukke sauce i bunden af fad. Tilføje et lag af lasagne nudler. Sæt ricotta blandingen på toppen af nudler. Drys 1 kop af mozzarellaost på toppen af ricotta lag. Hæld saucen oven på osten. Gentag processen endnu en gang.

3 Spred resten af mozzarella og parmesanost på toppen af sovsen. Wrap toppen af fadet med plastfolie. Placer fadet i mikrobølgeovn på high for 10 minutter. Efter 10 minutter, skal du indstille mikrobølgeovnen på medium og mikrobølgeovn i 30 minutter. Lad fadet sidde i 10-15 minutter efter det er færdig madlavning så det kan angive.

Related Articles