Frisurer af 80

Frisurer af 80

Frisurer fra i 1980 ' erne er i vid udstrækning uforklarlige messer af fringe, hairspray og højt, modbydelig stilarter. Med opfindelsen af musik tv (MTV) og en eksplosion af respektløs, oprørske kulturelle ikoner--fra Michael Jackson til Madonna - spejlet hår stilarter under 80s ofte modige holdninger vises på TV.

Hvorfor så fed?

Årti i 1980 ' erne blev defineret i slutningen af den kolde krig, virksomhedernes vækst og konservativ politik. Kulturelle orientering under 80s generelt gjorde oprør mod konservative mainstream og fundet udtryk i punk og ubekymrede hår. Frisurer matchede også tøj--generelt mønstrede med lyse, Fluorescerende farver. 80s mærket en æra af eksperimenter og en happy-go-lucky ånd præget af modige nedskæringer og dristige grooming vaner.

Kvindelige nedskæringer

Kvindelige hairstyles var ofte store og luftige med masser af krus og fjervildt låse. Permanenter var fælles stilarter med både løs og stramme krøller gør curling og crimpning strygejern standardenheder i ethvert badeværelse. Pandehår var bølget, lodrette og sprøjtede stærkt at forblive fast i position. Langt hår var vrede for de fleste kvinder, med nedskæringer generelt falder lige under skulderhøjde. Unge kvinder bar også ponytails ved siden af deres hoved som tilføjet udtryk for en punk eller sorgløs mentalitet.

Mandlige nedskæringer

Mænd går de konservative tendens opholdt sig med korte, stramme og ufarvede haircuts, ofte parted til den ene side. Short cuts omfattede ofte en fjer touch, giver en fyldigere følelse af kroppen til håret. Larmende stilarter omfattede lange, poufy hår med sprøjtede frynser. Dark rødder, kontrast blonde låse og rotte haler (tynde strimler af hår kører ned på bagsiden af halsen) blev accepteret som standard billetpris. Multe (kort hår foran, lang bagpå) var også populære med unge mænd og super multe lavet en optræden på en modig leder hver nu og igen.

Indflydelse af musik

Stigningen af hip hop musik i den midten til slutningen af 1980erne taknemmeligt påvirket African American frisurer, især hos mænd. Asymmetrisk nedskæringer--standard flade toppe, osv--foretaget stil målrettet ujævn, mens høje flade toppe gav en udvidet, lodret look til en mands hår. Hip hop foreviget kun overtalelse musikken havde på stilen af borgere-mandlige og kvindelige. I øvrigt, kaukasisk mænd bar høje og spidse hår til at matche mange musikalske pop rock og heavy metal berømtheder.

Related Articles