Sådan bruges en bule aftrækker

Sådan bruges en bule aftrækker

Betale for at få buler fastsættes af en butik eller fabrikanten kan være tidskrævende og dyrt. En bule puller, på den anden side kan være så billige som et par dollars, og kan få samme arbejdet gjort hurtigt. Ved blot at bruge dent puller korrekt, du kan slippe af buler i bilen, og glemme alt om årsagen til skaden.

Instruktioner

1 rengøre overfladen af bule og området omkring den. Bruge standard glas renere, eller nogle andre all-purpose renere for dette. Får overfladen så rene som muligt, således at aftrækker limen vil holde sig som krævet.

2 følge instruktionerne for din bule puller, twist centrum og kant nobs indtil de er helt løs og klar stilling. Højst sandsynligt medtages et diagram over den klar holdning i vejledningen til din bule puller.

3 Placer den lim, der fulgte med din puller kit på hver af de suge puder. Spred et tyndt lag og sørg for at du har nok helt dækker alle puder.

4 sted puller på dent ved første markedsføring centrum pad i midten af dent, derefter placere de ydre puder to til tre inches fra kanten af bule.

5 hold puderne fast i denne position i fem minutter. Lad derefter, at limen tørre i fem eller seks timer før du fortsætter. Dette vil give den klæbende nok tid til at indstille.

6 når limen er tørret, twist centrale pad håndtaget mod uret. Gør dette langsomt og forsigtigt, så man ikke bryde selvklæbende. Hold vride pad håndtaget, indtil bule springer ud.

7 twist nobs på ydre puder mod uret så godt. Dette bør bryde selvklæbende. Hvis nogle selvklæbende forbliver, fjerne puder ved hjælp af en flathead skruetrækker.

8 når du har fjernet den bule-puller, rydde op eventuelle resterende limrester.

Related Articles