Sådan fix en mangel i en bærbar computer

Sådan fix en mangel i en bærbar computer

For at lave en elektrisk knaphed i en bærbar computer, skal du bestemme, hvad der forårsager manglen. Det kunne være noget så simpelt som en dårlig strømadapter, der skal udskiftes, en beskidt ventilatoren med en løs CPU-forbindelse eller en DC-stik, der er blevet beskadiget. I alle tilfælde, kan du reparere problemet. Fejlfinding af problemet kræver dog at tage den bærbare computer fra hinanden og kontrollere fungerer visse stykker. Demontere computeren i en organiseret måde, så du vil huske, hvordan alt var fastgjort og kan samle computeren.

Instruktioner

Power Adapter problemer

1 se, hvis den elektriske problem er forårsaget af strømadapteren. Ældre strømadaptere kan have udsving i strømspændingen, eller den midterste power adapter boks kan blive defekt. Kontrollere lys på den midterste power adapter boks. Dette bør være aktiveret. Hvis ikke, strømadapteren fungerer ikke korrekt, og skal udskiftes.

2 test spænding output af strømadapteren. Sætte den i en stikkontakt og måle spændingen mellem indersiden og ydersiden det stik, der forbinder til computeren. Kig på adapter til at se i spænding diagram og læse multimeter i overensstemmelse hermed. Se hvis kablet er splittet eller brækket på nogen måde.

3 Udskift adapteren, hvis spændingen er usammenhængende eller power box lysindikator svinger eller er slukket. Udskifte ledningen, hvis det er brudt, revet eller ledningerne kommer på nogen måde.

Power-stik problemer

1 mærke, om den bærbare computer mister magten intermittently. Sno ledningen på forbindelsen til computeren og se om magten kommer tilbage eller slukker. Hvis den gør, du har en power jack problem og skal løse strømstik loddet til bundkortet.

2 frakoble den bærbare computer og fjerne batteriet. Fjerne bundkortet fra den bærbare computer. Følg producentens manual anvisninger til at gøre dette. Gennemgå websteder som Laptop reparation eller reparation 4 Laptop (Se afsnittet ressourcer) for yderligere afmontering instruktioner.

3 Fjern DC-stikket fra den bærbare computer. Henviser til inde i min bærbare computer eller Laptop Reparation 101 (Se afsnittet ressourcer).

4 erstatte gamle DC-stikket med et nyt og lodde det på plads. Henvise til DC stik reparation vejledninger som den findes på inde i min Laptop (Se afsnittet ressourcer).

5 geninstallere bundkortet og saml computeren.

Bundkort inspektion og køleprofil fjernelse af støv

1 vrikke netledningen og se, om den bærbare computer tændt, eller tændes og slukkes. Hvis der er ingen forskel, kan magt problem være forårsaget af bundkort eller CPU fiasko. Følg instruktionerne i trin 2 i sektion 2 at demontere den bærbare computer og få adgang til bundkortet og køleprofil forsamling. Der er ingen grund til at fjerne bundkortet fra plastichus i denne proces. Du skal bare se bundkortet og har adgang til ventilator, varme vask og processor.

2 skru skruer holde den ventilator og køleplade forsamling. Blæse dem ud med komprimeret luft, således at alle snavs er fjernet. Dette kunne være årsag til strømsvigt.

3 Fjern støv og snavs fra alle områder med komprimeret luft, hvis du ikke kan se nogen uregelmæssigheder med bundkortet. Støv og snavs i køleprofil er sandsynligvis årsagen til elektrisk-outage problem. Placere nye termiske fedt på CPU før montering køleprofil igen. Dette hjælper med at holde CPU cool og forhindrer, at strømafbrydelser på computeren.

4 tjekke bundkortet for korrosion, brænde pletter eller andre uregelmæssigheder. Hvis disse misforhold findes, magt problem er forårsaget af bundkortet og du nødt til at erstatte det med en ny. Tage fra hinanden resten af den bærbare computer og fjerne bundkortet. Erstatte det med et nyt bundkort for mærke og model på din bærbare computer.

5 Saml computeren og bruge normalt.

Related Articles