Hvordan man dyrker planter i gel perler

Hvordan man dyrker planter i gel perler

Hjem gartnere kingsize ofte deres planter. Gel perler – også kendt som vand perler--undgà ¥ dette problem ved at frigive vand når planter har brug for det. Hjem gartnere kan bruge perlerne til at starte frø, udbrede stiklinger eller vise afskårne blomster. Da perlerne hold vand, indtil anlægget bruger det, er gel perler egnet til traditionel blomsterkrukker samt beholdere med ingen afdrypning huller. Da perlerne dehydrere over tid, er ikke de anbefalet som et medium for etablerede planter.

Instruktioner

1 fylde halvdelen, eller mindre, i en container med gel perler, og fyld resten af beholderen med vand. Lad perlerne sidder i seks til otte timer, indtil de udvide med vand.

2 hæld perlerne i en salatslynge at dræne overskydende vand.

3 Fyld en potning container med gel perler eller enhver kombination af gel perler og jord. Tilføj en dråbe væske-baseret gødningstype til perler at forhindre algevækst, og blandingen omrøres.

4 plante din frø i medium ifølge pakke retninger, eller sted afskårne blomster eller plante stiklinger i medium som du ville med vand eller almindelig pottemuld mix.

5 rehydrere gel perler hver tre til fire uger: Læg perlerne i en salatslynge og skyl af jord og snavs. Sættetid perler i vand i 30 til 45 minutter, og afløb off overskydende vand. Erstatte dem i din urtepotte.

6 overføre planter og stiklinger til jorden når root-strukturen er etableret. Du kan stadig bruge gel perler på toppen af jorden til at holde det fugtigt.

Related Articles