Sådan Paint Suspension gafler

Sådan Paint Suspension gafler

Suspension forgafler er støddæmpere anbringes på forsiden af bjerget cykler. Du kan forbedre udseendet af din suspension gaffel af lakering det med passende malingen. Suspension gafler er lavet af metal, en holdbar, porøs overflade, der ikke vil acceptere maling. Før du begynder, skal du betingelse gaffel en bestemt måde, eller du vil ende med afskalning. Du skal pels gaffel med en speciel primer, formuleret med evnen til at etch metal.

Instruktioner

1 Fjern forhjulet fra cykel, ved hjælp af en skruenøgle.

2 vask suspension gaffel med en vandbaseret affedtningsmiddel, ved hjælp af en grov svamp. Skyl gaffel, ved hjælp af en vandslange. Vent to til fire timer på cyklen til tørre.

3 brug professionelle maler tape og maskering papir til at beskytte dele af den cykel, du ikke ønsker malet fra maling over spray.

4 sted cykel på en heavy-duty støv ark.

5 pels ren suspension gaffel med galvaniseret metal ætsning spray primer. Opretholde en afstand af otte inches mellem gaflen og spray dyse, som du anvender. Vente 4 timer for PRIMES suspension gaffel til tørre.

6 frakke PRIMES suspension gaffel med en olie-baserede emalje. Opretholde en afstand af otte inches mellem gaflen og spray dyse, som du anvender. Tilføje en anden frakke af emalje, hvis du kan se ætsning primer blødning gennem. Vente fire timer før du udskifter hjulet.

Related Articles