Træ ramme problemer

Træ ramme problemer

Træskelet refererer til en metode til bygning, hvor den primære strukturelle komponent er træ i stedet for beton, stål eller et andet materiale. Det er en veletableret byggemetoden, og mange Tudor tømmer frame bygninger er stadig i eksistens. Træskelet har mange tilhængere, især på grund af dens hurtig erektion. Men nogle stemmer påpege risici og problemer med metoden.

Brandfare

Træ brænder. Træ rammer kan brænde, ligesom ethvert andet træ. Ét legeme, The London Assembly planlægning og boliger udvalget, gik så langt så udstedende et "wake-up call" til regeringen, byggebranchen og brandvæsen om ild risici forbundet med tømmer rammekonstruktion. At træ ramme bygninger er særligt tilbøjelige til at brænde er modbevist af en bidragyder til boligbyggeri og Renovating magasin. Moderne bygningsreglementet er meget strenge, når det kommer til at mindske brandfare.

Dårlig isolering

Ifølge dansk kulturarv har træ ramme vægge normalt lille termisk masse, hvilket kan føre til svingende temperaturer i bygningen. Andre materialer såsom stål, er bedre end træ til at indfange og fastholde varmen. Men den skotske regering rådgiver tømmer frame bygherrer på hvordan man kan opnå termisk kontinuitet i hele en bygning. De tror, tømmer frame bygninger kan være godt isoleret, hvis konstrueret med omhu.

Henfald

Træ kan rådne og forfald. Dry rot og våde rot er to af de mest almindelige problemer. Yderligere, er der mange skadedyr, som angriber træ, herunder død watch Bille og pulver post beetle. Træ ramme bygninger indeholder en masse potentielt modtageligt træ. Dog skal dette ikke være et stort problem hvis bygninger vedligeholdes ordentligt. At opdage og behandle problemer i deres tidlige faser er sædvanligvis effektiv. Regelmæssig inspektion af nøgleområder er tilrådeligt.

Andre

Ifølge Irlands Institut for miljø, samfund og lokale myndigheder er et andet potentielt problem forbundet med tømmer rammekonstruktion øget design og engineering tid. Med andre ord, er den tid det tager at planlægge og gøre en træ ramme kit, især for en unik bygning, en væsentlig omkostning i hele opbygningen. Afdelingen påpeger også, at træ kan blive kompromitteret af vejret før at være fuldstændig lukket.

Related Articles