Husky Grooming værktøj

Husky'en har en dobbelt pels, bestående af en blød underuld og en ydre pels, der består af guard hår. En eller to gange om året, i foråret og efteråret skubber en ny ydre pels kommer i, ud den uldne underpels. Resultatet er voldsom udgydelse, også kendt som "blæser pelsen". Afskalle er ikke glad for at være groomed, men hvis du udsætter din unge husky til korte, sjove grooming sessioner ved hjælp af de rigtige værktøjer og tilbyde godbidder og ros langs måde, din hund kan lære at nyde grooming tid.

Metalkam

Kører en bred-tandet kam med afrundede tænder, gennem din hunds pels, vil hjælp bryde op rifter og fjerne løs, døde hår. Træne knob langsomt, lidt ad gangen, ved hjælp af kammen og fingrene. Vær sikker på ikke at trække pelsen, og hvis din hund protester, tage en pause.

Børste

Når den kæmning er færdig, brug en børste, byder på lange børster, at nå gennem pels på huden. Børste pelsen frem, over hoved og skuldre, før børste det tilbage. Derefter børste de bageste og tilbage områder i retning af naturlige vækst. Afskalle med regelmæssige frakker normalt ikke blive filtret, men længe belagt Afskalle, mat, og kræver hyppig børstning.

Kaste kniv

Ifølge Aruff Ranchs artikel om "Grooming The Siberian Husky," den "udgydelse processen normalt tager fra tre til seks uger, med en ny frakke vokser i de næste fire til seks uger." I den aktive shedding periode, skal du soignere din hund dagligt, og en furminator-stil kaste kniv kan være et effektivt redskab til at fjerne store klumper af løse hår.

Rake

Prøv en frakke rake, efter du har fjernet en stor del af sammenfiltret pels fra din hund. En metode til at bruge en rake er at starte på hundens hoved og penselstrøg i korte mod de naturlige lå på hundens pels. Trække op lidt pels på et tidspunkt under din hånd, som du fortsætte med at arbejde med rake, mod bagsiden af hunden. Der findes mange forskellige typer af River, og nogle har roterende tænder, der gør at fjerne eller løsne hundens underuld mere komfortabel.

Sprayflaske

En sprayflaske fyldt med vand og lidt balsam hjælper detangle din husky hår som du soignere det. Sprøjtning en fin tåge af vand og balsam blandingen, mens børstning, løsne knuder, reducere ubehagelige trække og forhindre hår fra at bryde. Produkter, der anvendes til detangle heste manker og haler er effektiv på huskies' frakker og "et søm ripper kan være et nyttigt redskab til at få grater ud af pelsen," ifølge Janet Elliot "Siberian Grooming 101", en udgydelse overlevelse guide til nye husky ejere.

Blæser eller tørretumbler

Efter den Husky Spot, nogle husky ejere anbefaler at investere i en høj hastighed tørretumbler eller "en kraft grooming tørretumbler, Blaster vand, snavs, snavs, løs underuld, etc. ud af pelsen for ekstremt hurtig tørring og hjælpe fjerne underuld under shedding perioder." Tørretumbleren er nyttigt ikke kun efter badning din hund, men det gør fjerne underuld mellem bade meget lettere. Let våd din hunds pels med en sprayflaske med vand eller med en slange, og derefter blæse ud den løse pels med blæseren. Denne metode tager meget mindre tid end børstning.

Related Articles