Hvordan man tegner solen ved hjælp af olie pasteller

Hvordan man tegner solen ved hjælp af olie pasteller

Med de fleste landskaber malerier er solen en vigtigste knudepunkt. Men solen kan være en udfordrende underlagt pull off. Ved hjælp af olie pasteller kan gøre tegning solen lidt lettere og tilføje dybde til dit billede.

Instruktioner

1 tegn ud den landskab, du ønsker for dit billede på dit papir. Hvis du vil gøre en solnedgang, kan brun eller grå papir være bedre end hvid. Sørg for at gøre linjer lys med din blyant, så de ikke vil vise gennem.

2 Vælg placeringen for din søn. Solen skaber lys og skygger for billedet, så dets placering det afgørende. En central placering er fælles. For en mere dramatisk look, sted solen i langt sider.

3 brug pasteller til skygge i baggrunden. Start med et let lag af de lysere farver som hvid og gul.

4 Tilføj en dråbe af terpentin til et stykke af olie pastel og bland det sammen. Brug pensel til at anvende mere maling-lignende olie pastel til papirtypen. Gå over det første lag, du har oprettet for at opbygge farve.

5 bruger den hvide pastel og blokere i det første lag for solen. Brug hvidt også fremhæve landskabet, som det er ramt med solens stråler.

6 opbygge solens look med lille gule og appelsiner og derefter igen med hvidt. Tage disse samme pasteller at fremhæve landskabet og har farverne flow i hele det samlede billede at vise effekten af solen på det.

7 blok i baggrunden med retningsbestemt strøg til at vise tekstur og tæthed. Bruge flere farver over hinanden for at skabe dybde.

8 blande farverne sammen med skygge stick. Sørg for at følge de samme retningsbestemt strokes fra før.

9 Påfør et tyndt lag af hvid højdepunkt på kanterne af jord, blade eller hav af landskabet ved hjælp af spidsen af det hvide gummi viskelæder med en lille mængde af hvide olie pasteller. Tilføj eventuel yderligere mærkning og retninger med skygge stick tip eller hvid gummi viskelæder.

Related Articles