Shampoo erstatter en Bissell tæppe renere

Shampoo erstatter en Bissell tæppe renere

Købe Bissell mærke produkter til brug i en Bissell tæppe renere kun anbefales ikke af Bissell, det er det eneste produkt der skal bruges i deres rengøringsmidler ifølge brugeren 's manual. I virkeligheden; ved hjælp af andre produkter end Bissell mærkevarer porevolumen garantien. Manualerne stat undertiden, at det også kan forårsage brand og elektrisk stød. Med er alt det i tankerne, selvom, der stoffer, der kan bruges til at udføre de samme funktioner.

Eddike

Eddike har været brugt i århundreder som en rengøringsmidler stof. Hvidt destilleret eddike kan bruges på tæpper. Teste et lille, skjult område i gulvtæppet først ved bare gnide med eddike og lade det har sat en kort tid. Hvis der er nogen skade, kan eddike blandes med vand i samme forhold som anvendes til Bissell produkter og anvendes i renere.

Vaskepulver

Flydende vaskemidler kan bruges i stedet for tæppe shampoo. Det er altid en god ide at teste et lille område i et sted, der er skjult, bare være sikker på, at der ikke vil være nogen problemer. Når det er gjort med succes, selv, skal alle mærker af vaskepulver arbejde i en damp renere. Bland det i forholdet mindre vand til sæbe end ville blive brugt til Bissell shampoo. Prøv en spiseskefuld eller to først at sørge for ikke rester.

Vand

Det kan være overraskende, men for et tæppe, der ikke er meget snavset, bare vand gør ofte tricket. Når du bruger vand, får det så varmt som du kan ved påfyldning renere. Der er naturligvis ingen blandingsforholdet for vand. Vand har flere fordele. Det er billigere end næsten alle andre renere. Det efterlade ikke nogen form for duft bag og det er helt sikkert for kæledyr og børn.

Hårshampoo

En blid hårshampoo, ligesom en baby shampoo kan bruges i stedet for Bissell's shampoo produkter. Som med enhver form for nye sæbe, teste et lille område i en skjult del af gulvtæppet først ved at rense det med shampoo. Hvis der er ingen farve tab eller anden skade, så en blanding af en spiseskefuld eller to pr. tank vand. Hvis der efterlader ingen rester, bliver mere kan bruges på efterfølgende rengøring, hvis det ønskes.

Related Articles