Hvad kan du bære med røde jeans?

Røde jeans kan være slidt i enhver sæson, klædt op til at gå i byen eller klædt til at være afslappet, og de kommer i forskellige materialer, fra stretch bomuld blandinger til corduroy. Når parret med det rigtige tøj og tilbehør, kan røde jeans gøre en fed, stilfuld fashion statement.

Toppe

Den første ting at overveje, når picking en top at parre med røde jeans er farve. Det er bedst at undgå forsøger at finde en rød top, som det vil være ganske mærkbar ikke bør den røde farve på toppen og den røde farve af jeans overens. Farver, der ser bedst ud med røde jeans er hvide, grå, sort, bleg gul og marineblå. Sorte og hvide og sorte og marineblå stribet skjorter også ser godt ud med røde jeans. Undgå lyse gule, appelsiner, grønne (medmindre du går efter en juletid look) og lilla, da disse farver, parret med røde jeans kig travlt og overvældende.

Tilbehør

Både guld og sølv smykker vil arbejde med en rød jeans outfit. Sort og hvid smykker også fungerer godt. Når det kommer til tørklæder, vælge en, der har enten ingen rød eller blot en antydning af rød, helst i en skygge tæt på dine jeans. Når du vælger en håndtaske, vil farven på din sko være en faktor, men undgå at bære en rød én. Igen, det kan være en vanskelig opgave, forsøger at matche røde, og det vil være indlysende, hvis røde af din taske ikke stemmer overens med dine jeans. Hvis du vil have red i din håndtaske, vælge en, der har et par elementer eller dekorationer i rød, ikke en, der er for det meste røde.

Sko

Som med toppe og tilbehør, vil enhver stil sko arbejde med røde jeans. Du kan pynte med stiletter, peep-tåede hæle, strappy sandaler eller spidse-tåede pumper eller kjole henkastet med flip-flops, espadriller eller ballet flats. Hvad angår farve, sort, grå og hvid ser bedst og er den mest alsidige. Parre din røde jeans med en hvid og marineblå Stribet top, guld eller diamant øreringe, en navy blå eller hvide tørklæde, hvide sko og en hvid taske til en sød nautiske look. Den nautiske look kan arbejde hele året, men er især trendy i sommersæsonen.

Related Articles