Hvordan har computere ændret Illustration teknikker?

Hvordan har computere ændret Illustration teknikker?

Computere har bistået produktionen side af illustration og animation helt tilbage i tidlige 1960 ' erne. I de sidste fem årtier, har computersoftware hjulpet illustration og design i en gang utænkelige måder. Programmer som Adobe Illustrator, CorelDraw og Inkscape hver funktion bruger grænseflader med en bred vifte af værktøjer til at skabe digitale billeder. Gennem årene har computersoftware bistået illustration høj grad i at skabe nye ideer og realistiske billeder.

Design

En af de mest genkendelige tilføjelser computersoftware har givet verden af illustration er muligheden for at oprette tre-dimensionelle billeder. Film, tv og andre former for visuel underholdning har alle begyndt at bruge tredimensionel illustration til at skabe et mere realistisk udseende. Bortset fra de talrige video virksomheder drage fordel af den ny softwareteknologi, bruger forskningsvirksomheder også digital illustration til at genskabe naturlige billeder, såsom landskaber og andre topografiske egenskaber.

Farvning

Før computere blev brugt i illustration og generelle design, maleri og andre forskellige farvning teknikker tog kunstnere flere timer, nogle gange dage og uger, til korrekt komplet. Computersoftware tillader brugernes hen til netop farve de tilsigtede billeder i en hurtig og nøjagtig måde, giver et realistisk udseende til illustrationer. Hvis fejl er lavet under den traditionelle farve proces, at ændre måde vises dette billede, er ikke så let. Med digital farve er ændre kontrasten i et bestemt afsnit så nemt som at markere en ny farve på den digitale palet.

Produktion

Gennemførelsen af software i studiet har tilladt for hurtigere illustration og animation produktion end af hånd maleri af hver ramme nødvendigt at fuldføre en video. Desuden har edb-programmer stilles til gengivelse af billeder en lettere opgave end manuelt genskabe disse billeder på papir med kuglepenne, blyanter og pensler. Hurtigere produktion af disse illustrationer fører til mere tid, der kan dedikeres andetsteds, fører til mere omfattende færdiggjorte projekter.

Effekter

Længe før brugen af computere og digital illustration påberåbt kunstnere visse teknikker og effekter til at bestemme den måde deres tegninger vil se når du er færdig. Programmer som Adobe Illustrator tillader brugernes hen til hurtigt at ændre visningen af illustrationen i løbet af sekunder med en række værktøjer. I de seneste år, har produktions-virksomheder kunnet opnå naturtro illustreret billeder, illustration og animation til nye højder.

Related Articles