Liste over Salt buske

Liste over Salt buske

Liste over Salt buske

Jord heavy i saltindhold dræber ofte grønne områder. Faktisk, "saltning jorden" plejede at være en hævngerrig handling, da det sikrer, at jorden ikke vil bare meget grønne områder for kommende år. Og hvis du bor i en nordlige klima du vide, hvor meget salt, du kan gå når grusning vinter fortove. Dette salt kan være meget skadeligt for visse typer af planter, herunder buske. Det hober sig op og forårsager langvarig angst. Der er imidlertid en række buske, der er meget mere tolerant overfor salt indskud.

Chokeberry

Der findes flere sorter af chokeberry. Disse sorter kan give sorte, hvide eller røde bær. Chokeberry tolererer zoner 3 til 8 og kan tage fuld sol til fuld skygge. Det vokser 3 til 6 feet tall og producerer klynger af hvide blomster, der senere bliver frugt. Bærrene er ikke giftig, men de smager meget bitter. Deres efterår farve er helt lyse. De gør godt i en bred vifte af jord, især sure dem, så længe jorden holdes fugtig og afløb Tja.

Witch Hazel

Witch hazel er en ekstremt hårdfør busk, der kan vokse 15 til 20 fod høje. Det kan tage en række forskellige engagementer fra fuld sol til fuld skygge, så er du velkommen til at plante det hvis du har en masse træer. Den vokser i zoner 4 til 8. Denne busk blomstrer meget sent, fra oktober til December, og udbytter gule blomster. Det kan tage en række jordbundsforhold, men trives i sur jord.

Hortensia

Hortensia bærer store klynger af blå, hvid eller pink blomster. Farven på blomsten afhænger af slags hortensia og surhedsgraden i jorden. Den mere sure jorden, jo mere blå blomst. Oakleaf hortensia producerer grønlig-hvide blomster og brede, tropiske udseende blade. Hortensia vokser godt i zone 5 til 9 og kan vokse til 5 fod høje. Det er nødvendigt delvis eller fuld sol. Hortensia er godt i lidt syre til sure jord.

Gedeblad

Zubels kaprifolier og europæiske flyve kaprifolier er salt tolerant. Kaprifolier er så opkaldt efter de lille hvide blomster med gule eller lyserøde højdepunkter, der det blotter. Blomsterne har en sød smag og give en attraktion for sangfugle. Honeysuckles kan vokse til at være ganske stort og bør beskæres. De er meget hårdføre og varme tolerant. Plante honeysuckle i fuld eller delvis sol. De gør godt i klimaer op til Zone 3. Kaprifolier holder fugtige, sure jord.

Sumac

Sumac er hjemmehørende i Nordamerika og ser næsten tropiske, selvom det bliver strålende rød i efteråret. Det bærer også klynger af røde fnug, der kan gøres til en te. Det spreder sig ganske hurtigt og kan overtage en gård, hvis det ikke er holdt i skak. Sumac er helt hårdføre og vokser i zoner 3 til 9 i fuld eller delvis sol. Sumac kan lide en bred vifte af jordtyper, fra grundlæggende til sure.

Rose af Sharon

Rose af Sharon er ikke en sand rose, men det vokser ind i en frodig busk med store, bredt-pettled blomster. Det er relateret til hibiscus. Det blotter blomster i temmelig lang tid, selv gennem fall, og gør et fremragende valg, hvis du har en svaghed for blomstrer. Klima tolerance af den rose af Sharon afhænger af sorten, men det kan normalt tåle zoner 5-10. Det elsker fuld sol, men også vil vokse i delvis skygge. Rose af Sharon kan lide fugtige, sure jord.

Rose buske

Roser, der kommer i form af buske er salt tolerant, selvom de kan være modtagelige for kulde, hvis ikke dækket for vinteren. Vilde rosenbuske tendens til at være mere hårdføre. Roser er også en favorit snack af invasive japansk beetle, der breder sig over hele USA. Blomstrer kan forsvinde i en enkelt dag på grund af denne skadeorganisme. Roser vokser fra zoner 4 til 9, men enkelte sorter kan have et mere snævert interval. De kræver fuld sol. Roser som jord, der er let syrlig.

Arrowwood

Arrowwood er så navngivet, fordi den vokser i klynger af meget lige skakter. Disse klynger producere lacelike klumper af blomster i foråret. De foretrækker fuld sol til fuld skygge, selv om visse sorter kræver kun fuld sol. Disse buske vokse til at være 10 til 12 fod høje. Arrowwood blomster forvandles senere til en sort frugt, der tiltrækker fugle. Arrowwood er meget fleksibel og kan plantes i neutral til sure jord. Det gør godt i zoner 3 til 8.

Related Articles