Sådan Decorate med tyggegummi pasta

Sådan Decorate med tyggegummi pasta

Tyggegummi pasta er et vigtigt redskab for kage dekoratører. Det er mest almindeligt anvendt til at skabe spiselige blomster, men kan være udformet i næsten enhver lille kage dekoration, såsom figurer eller smykker. At have de rette værktøjer og holde gummi indsætte bøjelig mens sculpting vil gøre at skabe kage dekorationer lettere. Ser man på et kildebillede samtidig skabe din dekoration vil gøre støbning og sculpting lettere end at forsøge at visualisere, hvad du opretter.

Instruktioner

1 tint gum pasta til den ønskede farve ved hjælp af tyggegummi pasta farvestof eller farvestof. Henvise til kildebilledet farve vejledning. Drys majsstivelse på bordet og rul ud tyggegummi pasta, så det er ca 1/16 tommer tyk, hvis du vil lave blomster. Hvis du sculpting gummi indsætte i en figur eller andre dekoration, støv dine hænder i majsstivelse og skimmel pasta i form. Fortsat at henvise til kildebilledet for sculpting vejledning. Give det færdige produkt til tørre natten over.

2 skær en række hjerte figurer ud af gummi indsætte ved hjælp af cookie cutter, for at skabe gum-paste blomster. Placer hjerter på skum ark. Tryk på værktøjet bolden forsigtigt ind i Indsæt langs kanten af hjertet til at skabe et pjusket udseende.

3 støv på indersiden af bolden kopper i bolden pan med majsstivelse. Placere ét hjerte cut-out i bunden af koppen. Påfør en lille mængde af tyggegummi pasta til hjerte med en lille pensel. Overlap et andet hjerte udskæring for at oprette en anden "kronblad" af blomsten. Tryk forsigtigt den anden kronblad på først. Fortsat anvende lim og overliggende kronblade indtil blomsten er fuldført. Gentag med de resterende hjerteproblemer udskæringer i andre bolden kopper at gøre flere gum-paste blomster.

4 Tillad blomster til tørre natten over. Riv giftfri farvet kridt med te si. Børste kridt på tørrede blomster eller figurer.

Related Articles