Hvordan du udskifter en føreshus Wiper på en 2005 Nissan Murano

Udskiftning af forruden viskerblade på alle køretøjer, herunder i 2005 er Nissan Murano, en opgave, der næsten enhver bilejer kan udrette. Mange auto dele butikker over hele landet har en politik for at installere viskerblade lige på en bil efter udskiftning knivene er blevet købt. Men for de folk, der kan lide at tackle auto vedligeholdelsesopgaver på deres egen, installere nye vinger på en 2005 Nissan Murano tager kun et par enkle trin før du er klar til at rulle igen, ligegyldigt hvilken type vejr.

Instruktioner

1 Åbn den Murano motorhjelm, så du kan nemt få adgang til rudeviskere blade klip. Løft på en viskerbladet til at fjerne det fra forruden. Fortsæt med trække viskerarmen, så det peger opad og stående sin egen. Gentag dette trin for de andre viskerarmen.

2 Fjern dækslet, der er over de centrale møtrik på enten viskerblad. Coveret er en lille plastic fløj, der klip over metal beslaget. Skubbe udløsertappen beliggende midt i vinduesvisker. Dette vil tillade viskerbladet til at glide ned af klippet. Rolig ophæve klingen ved at trække det fra klippet.

3 Installer den nye blade på viskerarmen i omvendt rækkefølge, som du tog den gamle klinge. Skub den nye blade på wiper forsamling. Gøre det langsomt, og sørg for blade dias på korrekt som det kæmper modstanden i foråret. Slide armen gennem de nye blade, indtil den klikker på plads. Spænd møtrikken på visker, og sørg for ikke at stramme det, og om nødvendigt (nogle udskiftning klinger ikke kan kræve fælles landbrugspolitik) erstatte de plastik hætte.

4 Gentag trin 2 og 3 for de øvrige forrudevisker. Når du er færdig, omhyggeligt sænke begge visker arme og indstille knivene forsigtigt på plads på forruden. Lukke kølerhjelmen af bilen og starte bilen for at bekræfte vinduesviskere er i god stand.

5 Drej vinduesviskere til hver indstilling for at sikre de fungerer korrekt på hver anden hastighed. Det ville hjælpe for at få vand på forruden. Release forrudevisker væske til at sørge for knivene korrekt rengøring vinduet. Slukke vingerne, når du har bekræftet, at alt fungerer korrekt.

Related Articles