Hvordan til at forsegle leddene på hest trailere

Forsegling leddene i en hest trailer er ligetil, og hurtig opmærksom på utætheder kan forhindre alvorlige og dyre problemer nede ad vejen. De fleste moderne hest trailer organer består af ark metal paneler (normalt aluminium) svejset til en ramme. Leddene er normalt forseglet med svejsninger og en anden fugemasse. Der er en række muligheder for at forsegle utætte fuger og forhindre lækager.

Instruktioner

1 undersøge indersiden af traileren for tegn på utætheder. Dette kunne omfatte pletter på tæppet eller andre elementer inde i traileren eller mærker på taget, normalt i området mellem paneler. Også kig op på taget for tegn på revner eller revner forårsaget af påvirkninger fra lav-hængende objekter.

2 reparere fuger ved hjælp af en silicium caulk. Klem caulk på indersiden af leddene fra top til bund, opmærksomhed på hjørnerne og punkter, hvor to eller flere led kommer sammen.

3 Reparation revner eller tårer med en tape designet til tag reparation, såsom Tapecoat. Lægge båndet over revnen og holde det nede og derefter male over med fugemasse i produktet. Hvis revnen er lille nok, forsegle indersiden bruge caulk.

4 Undersøg caulk på indersiden af resten af trailer til at sørge for der er ingen andre punkter hvor isoleringen svigtende. Re caulk eventuelle områder med et ekspanderende skum type fugemasse. Dette vil hjælpe med at holde varmen i og vand ud.

5 spray eller male taget med en RV tag belægning. Dette vil hjælpe vandet løbe af taget af din trailer og holde indersiden tør.

Related Articles