DIY polstrede silke hovedgærde

DIY polstrede silke hovedgærde

En blød, polstret silke hovedgærde tilføjer en elegant touch til ethvert soveværelse. Du kan finde silkestof i forskellige teksturer og stilarter på din Stofbutik. En tungere vægt silke vil gøre et bedre stykke arbejde for at skjule alle mulige klumper og tekstur i polstringen du vil bruge til at proppe hovedgærde. Vælge et stof du indkvartering og nogle jern-på trim at koordinater med stof. Dit soveværelse vil have et helt nyt look på ingen tid.

Instruktioner

1 bestemme, hvad bredde og længde hovedgærde passer din sengeramme. Bunden af hovedgærdet bør droppe ca 2 inches under toppen af sengen. Hovedgavl vil blive monteret direkte på væggen. Bruge en rundsav til at skære et stykke af ¾ tommer krydsfiner til at matche disse dimensioner.

2 trim din skum polstring med en hobbykniv til at matche de samme dimensioner som din krydsfiner.

3 lå silke ansigtet på en ren arbejdsflade. Placer pladevat på toppen af stoffet og skum polstring på toppen af pladevat. Lægge krydsfiner på toppen af skum. Trim omkring stoffet, så stoffet udvider 6 inches forbi kanten af krydsfiner.

4 træk silke over toppen af krydsfiner og polstring. Må ikke trækkes for stramt, da dette kan rip det sarte materiale. Silke har en tendens til at rynke mere end andre tekstiler, så sørg for du udjævne front til at fjerne alle rynker. Hammer håndværk pins om 1 tomme fra kanten af hovedgærde.

5 fold silke og pladevat over de andre tre sider af hovedgærde. Trække fast men forsigtigt at holde fra ripping silke. Sikre alle tre sider med knappenåle.

6 Vend hovedgærde. Indstil din jern til "Lav." Rulle ud trim brikkerne rundt i kanten af hovedgærde. Vedhæfte de trim stykker med jern. Starte ved den laveste indstilling og øge varmen, hvis nødvendigt. Dette vil forhindre hot jern fra skadelige silke.

7 montere hovedgærdet på væggen med flush-mount beslag.

Related Articles