Typer af indkørsel pavers

Typer af indkørsel pavers

Indkørsler behøver ikke at være lavet af beton plader længere. Der er typer af indkørsel pavers passer til enhver stil home og blande sig med nogen landskabspleje tema. De kan skabe en rustik county atmosfære eller en mere formel afhængigt af ikke blot på typen af paver, men på mønsteret oprettet så godt.

Travertin

Travertin er en sedimentære sten, der produceres naturligt i varme mineralholdige kilder i Tyrkiet og Italien. Der er to typer af travertin velegnet til udendørs brug: Travertin med slebet eller ciseleret kant og Tumlede travertin, som kommer i forskellige tykkelser. Travertin asfaltudlæggere stay cool og tolerere fryse og tø proces og farverne vil ikke falme. Travertin kan kommer i kits med sten i forskellige størrelser til at skabe en indkørsel med et naturligt udseende.

Granit

Granit er en anden naturlige slags sten består af glimmer, feldspat og kvarts og dannes i skorpen af jorden. Granit er et godt valg til kolde klimaer og leveres i farverne spænder hele vejen fra hvid til sort, og næsten alt i mellem. Når du køber granit fliser, kigge efter sten, der har en rating på 6 eller højere på Mohs skala af Relative hårdhed og sten med mindre snarere end større åretegning. Granit fliser kommer i en lang række figurer, gør det muligt at skabe mange indviklede mønstre såsom fan, sekskant, diamant, forhal firkantet, halv kursus firkantede marquise og cobble lås.

Gummi

Gummi fliser er lavet af genbrugte dæk, holdbare og vedligeholdelsesfrie. Gummi fliser har to installationsvalg. De kan enten være limet på plads permanent eller låst sammen for nem fjernelse. Gummi fliser kommer i terra cotta, sort, rød, beige, grøn og brun, er skridsikker og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Græs og tørv

Græs og græstørv asfaltudlæggere er faktisk græsset vokset i cement. Den første ting at gøre er at installere et gitter, så gitteret er udfyldt med muldjord, er sand og grus tilføjet i gitteret. Dette holder op græs eller græstørv og giver mulighed for dræning. Det sidste trin er at plante græs inde i gitteret. Det giver mulighed for regnvand til at blive absorberet i jorden og pavers er meget miljøvenlige. De fleste er lavet med 100 procent genanvendt plastic. Gitrene er nemme at installere, uden brug af værktøjer er nødvendige og de er nemme at skåret til at passe enhver formet hjørne.

Mexicanske asfaltudlæggere

Mexicanske asfaltudlæggere er håndlavet i ler. Forskellige sorter er opkaldt efter den by, hvor typen af ler anvendes er fundet. Saltillo bruges til en rustik fornemmelse. Lincoln er mørk og er meget holdbare. Hacienda er også slidstærkt og det kan være brugerdefineret størrelse og formet. Det kommer i gule og appelsiner. Mexicanske fliser skal forsegles for at forlænge deres levetid, beskytte dem mod virkningerne af vejret og slid. Forsegling vil også hjælpe pavers holde deres farve og tekstur.

Related Articles