Bagklap ideer til nytte trailere

Gå til en sportsbegivenhed er ikke bare om ser spillet. Viser er tidligt og tailgating blevet lige så vigtig for oplevelsen. Det er en chance for at samle dine venner og nyde en lille sjov, mad og måske endda en cocktail før du går at heppe på dit hold. Utility trailere tillade fans at indlæse op mere end deres biler kan bære.

Spil

Få aktive ved at oprette en ring kaste på den nytte trailer. Bruge plastik ringe eller plast hestesko og se hvem kan få det tættest på en stang eller stang, som du kan fastgøre til bunden af traileren. Bruge dit team farver til ringene. Eller skåret huller i en træplade og holde det på traileren. Smide fodbolde eller ping pong bolde gennem hullerne. Bare sørg for du oprettet et net bag det at fange bolde og beskytte alle køretøjer. Du kan også konfigurere spande på traileren og har folk se der kan synke de fleste ping pong bolde. Eller bygge en rampe til nytte trailer og putt golfbolde i et hul eller en kop. Til at drikke spil, kan du angive en beer pong tabel på traileren, hvor spillerne forsøge at kaste ping pong bolde i modstanderens kopper. Hvis du foretager skudt, skal indsigeren drikke indholdet af koppen.

Underholdning

Hvis andre spil spilles før yours, kan du oprette en bærbar TV på nytte trailer og se begivenhederne. Opsætning af græsplæne stole så alle kan samles omkring og se division rivaler eller ser der måske spiller du hold i slutspillet. Eller oprette en karaoke station og lad vennerne synge deres favorit sange eller kamp sang til din skole. Støj kan være et problem, så sørg for at spørge tailgaters omkring dig hvis det er OK at sætte op og synge. Du kan også oprette en bærbar stereo at spille din favoritmusik eller en udsendelse af et andet spil.

Mad

Lægge op en grill eller ryger på nytte trailer og tilberede din foretrukne kød og grøntsager. Bare sørg for at disponere over eventuelle gløder korrekt. Du kan også oprette en buffet bord med chips, salsa, dip og ingredienser til at sætte på din hamburger eller hotdogs, som sennep, ketchup og chutney. Denne måde kan alle fylde før spillet og spare penge fra de høje stadion priser. Du kan også få kreative ved at oprette en sundae bar eller fondue station. Bare sørg for du har masser af is til at holde is fra smeltende.

Drinks

Oprette en fustage øl i en balje med is og lad alle hæld et glas øl. Eller oprette en lille bar, hvor folk kan lave deres egne blandet drikkevarer. Hvis nogen ønsker jobbet, kan de spille bartender for alle. Hvis du har adgang til en stikkontakt eller en akkumulator drevet blender, kan du gøre frosne cocktails. Eller simpelthen fylde en stor balje med is og dine foretrukne drikkevarer. Fyld den med både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Du kan købe flasker eller dåser.

Related Articles