Hvad der forårsager en bærbar skærm til flimmer?

Hvad der forårsager en bærbar skærm til flimmer?

Du arbejder på din bærbare computer, når pludselig, skærmen begynder at flimre. Om det sker kun periodisk eller ofte, er det et problem, der ikke kun være en pestilens, men kan også pege på større problemer inden for din bærbare computer og dens LCD- eller flydende krystaldisplay--skærm.

Defekte kabler

Selv om bærbare computere er designet til at give dig mulighed for at arbejde væk fra dit skrivebord, i sidste ende er du nødt til at genoplade din bærbare computer. Hvis du bemærker skærmen flimmer, når du har det tilsluttet til batteriet, undersøge netledningen. En krympe eller andre skader på kablet kan forårsage skærmen at flimre. Også, en løs kabelforbindelse på hver ende af ledningen kunne være skyld. Se hvis den port, som du tilslutter kablet er sikker; Hvis porten jiggling, kunne det bidrage til problemet.

Lav batteri

Ligesom et defekt batterikabel kan være synderen bag en flimrende bærbar skærm, kan en lav batteri på den bærbare computer, selv også være skyld. Hvis du bemærker skærmen flimmer, når den bærbare PCs batteri opbrugt, kan du forsøge at tilslutte enheden til sin oplader.

Langsom opdateringshastighed

Computerens opdateringshastighed bestemmer hastigheden hvormed din computer sender oplysninger mellem CPU og skærmen. En lav opdateringshastighed betyder denne information sendes mindre hyppigt end med en hurtigere opdateringshastighed. Få adgang til kontrolpanelet inde i menuen "Start" for at se din laptop opdateringshastighed. Klik på fanen "Vise" eller "Overvåge", og se efter afsnittet kaldet "Opdateringshastighed" eller "Opdatere frekvens." Se refresh rate indstillinger fra drop-down boks, og prøv forskellige satser, indtil du fjerne flimmer problem.

Baggrundslys problemer

LCD-skærme--på fjernsyn, laptops og fladskærm computerskærme--stole på en baggrundsbelysning til at belyse de flydende krystaller, at skabe billedet. En flimrende skærm kunne tyde på et problem med din skærm baggrundslys. Et stykke af udstyr kaldes en inverter leverer strøm til din baggrundsbelysning; Hvis den inverteren tilsluttes baggrundsbelysningen er løs eller beskadiget, kan det medføre skærmen at flimre. Dette er et problem, du ikke kan løse på egen hånd; Du bør kontakte en professionel laptop reparation person til at undersøge spørgsmålet.

Video Card

For at se, om problemet skyldes din bærbare computer skærm eller den bærbare computer, selv, skal du slutte den til en ekstern skærm. Hvis flimmer ikke længere er til stede, er problemet med din bærbar LCD-skærm; en udskiftning skærmen vil sandsynligvis fjerne dette problem. Hvis flimmer fortsætter med den eksterne skærm, kan problemet skyldes en defekt grafikkort. Dette kort formålet er at generere billeder og overføre dem fra computerens CPU til skærmen; Hvis der er et problem med kortet, vil billedet blive brudt, misfarvet eller kan flimre og slukker.

Related Articles