Tegn på en gravid Guppy

Tegn på en gravid Guppy

Kvindelige guppyer kan let blive gravid, når de er i kontakt med mandlige guppyer. Hvis du holde dine guppyer i en blandet køn tank er der en god ændring, en eller flere af dine kvindelige guppyer er gravid. Når du kontrollerer en guppy graviditet, Sørg for at sætte det i en separat akvarium. For at sikre sikkerheden for baby guppy, kendt som en steg, skal du holde ynglen i en separat tank, indtil det bliver kønsmoden.

Mave

Som de fleste dyr vokse maver af gravide guppyer større under graviditeten. En gravid guppy mave ser meget gerne en kube. Dette er især tilfældet, når du ser direkte på guppy, som om at gøre øjenkontakt.

Fælderne Spot

Fælderne spot er en lys-farvet plet nær en kvindelig guppy hale. Når en guppy bliver gravid, bliver dens fælderne stedet mørkere. Nogle gange, nær slutningen af graviditeten, kan du se små, mørkere plamager på fælderne stedet. Disse pletter er øjnene af den kvindelige guppy ufødte yngel.

Aktivitetsniveau

En kvindelig guppy vil typisk hvile i løbet af de sidste par dage før levering. Det kan nægte at svømme helt eller blot svømme langsommere eller mere sjældent end sædvanligt. Hvis din guppy er især sløv, kan det være klar til at levere ynglen.

Spise

Når en guppy er klar til at give fødsel, nægter den at spise. Dette generelt kun påvirker en guppy i løbet af de sidste 12-24 timer før fødslen og signalerer en guppy der er meget langt i sin graviditet.

Related Articles