Ture for Solo rejsende

Hvis du er en person, der elsker at rejse, men kan ikke finde nogen at gå med dig, overveje at gå alene. Snarere end trække nogen langs der virkelig ikke ind i det, deltage i en omrejsende tour af andre ligesindede enkeltpersoner. At tage en solo tour vil tillade dig at møde nye mennesker, nogle gange fra hele verden. Der er solo ture, der appellerer til singler, kvinder og visse aldersgrupper. Uanset hvad du beslutter dig, er der en tur ud til dig.

Dronningen af Nilen tour

Gutsy kvinder rejse er en rejse selskab fokuseret på at tilskynde kvinder til at tage en pause fra deres hverdag og rejser med andre kvinder. Gutsy kvinder har en dronning af Nilen tour, at tage en gruppe af solo kvinder rejsende på en 10-nat tur til Egypten. Rejsende vil tour Cairo, pyramiderne og museer. Kvinderne tager også et fire-nætters krydstogt ned ad Nilen, besøger Kongernes dal, Horus templet i Edfu, Kitchner's Island og Peder ø. Rejsende vil også få en egyptisk madlavning lektion, og et foredrag om egyptiske kvinder fortid og nutid. Alle morgenmad og nogle frokost og middage er inkluderet.

Escapade til Indien og Nepal

Alle singler rejser tilbyder kvalitet og økonomisk overkommelig ferie for enlige rejsende. Singler er matchet med bofæller at undgå at betale en single tillæg gebyr for booking et værelse alene. Escapade til Indien og Nepal rejse er en 15-dages tur starter i Delhi, Indien. Rejsende vil udforske byen, og har mulighed for at ride en elefant, og tage en safari at se bengalske tigre i deres naturlige miljø. Rejsende vil også besøge Taj Mahal før overskriften til Kathmandu, Nepal. Rejsende vil besøge hellige templer, shop, og tage en fly tur til Mount Everest, hvis de vælger. Indkvarteringen omfatter fire og fem stjernede hoteller såsom Grand New Delhi hotel. Morgenmad og nogle frokoster og middage er inkluderet.

Græsk ø-Hopping

O Solo Mio ture henvender sig mod solorejsende aldre 35 og op. De græske ø Hopping ture er en 12-nat tur til populære øer, Mykonos, Paros og Santorini. Rejsende vil besøge websteder i Athen før overskriften til Santorini at nyde skønheden af øen samt sin fantastiske natteliv. En færge tager rejsende til øen Paros at turnere det venetianske slot og tage en vinsmagning tour. I Mykonos, rejsende vil udforske gamle templer og paladser, der sagdes at være hjemsted for de græske guder. Masser af tid er givet for rejsende at udforske på egen hånd så godt. Alle morgenmad og tre særlige middage er inkluderet.

Related Articles