Sådan foretages fejlfinding af en hastighedsmåler i en 1999 Mitsubishi Eclipse

Sådan foretages fejlfinding af en hastighedsmåler i en 1999 Mitsubishi Eclipse

Opkaldt efter en dansk væddeløbshest, 1999 kan Mitsubishi Eclipse være en stabil og pålidelig køretøj, hvis det er ordentligt vedligeholdt. Der er mange problemer, der kan bedømmes i uforstyrrethed på din egen garage uden besværet med at konsultere en mekaniker. Der er en række måder at udføre fejlfinding en hastighedsmåler i en 1999 Mitsubishi Eclipse. Bagefter, vil du have en klarere forståelse af hvad problem, du står med dit speedometer og hvordan man kan gå om at få det rettet.

Instruktioner

1 Find din auto manuel for køretøjet. Find den rigtige størrelse. Speedometeret måler omdrejninger af dæk pr. tidsenhed, som derefter fortolkes af speedometer kabel, som relæer til speedometeret.

2 Sørg for din bil har korrekt størrelse dæk. Speedometeret kunne være at læse ekstra hurtig eller langsom som følge af dæk størrelse ikke er op til producentens specifikationer.

3 Find en motorvej eller landevej hvor du kan rejse mindst 60 miles i timen. Besøg på et tidspunkt på dagen hvor der ikke er en masse trafik. Sørg for der er mile markører langs siden af vejen.

4 rejse ned ad vejen på 60 miles i timen. Start dit stopur som du passerer en mile markør og holde kørende på 60 km/h til den næste mile markør. Pause dit stopur.

5 noter hvor lang tid tog det dig at køre til en mile. På mindre end ét minut pr. mile læser speedometret for langsomt. Hvis modsat er tilfældet og det tog over et minut at nå frem til en mile, så det læsning for hurtigt. Gentag denne test at være sikker på der er sandt i dette tilfælde og derefter teste for ti miles lige. Dette vil give dig gennemsnitlige til ti one-mile intervaller.

Related Articles