Hvordan man laver en Grid Collage i Photoshop 5.5 ved hjælp af forskellige billeder

Hvordan man laver en Grid Collage i Photoshop 5.5 ved hjælp af forskellige billeder

Et gitter collage er en samling af fotografier, der er arrangeret sådan at de fylder lige fordelt og lige store firkanter på lærredet. Gitter collage behøver ikke nødvendigvis at følge det nøjagtige format af et gitter, og fotografier kan tage mere end en enkelt grid square. For eksempel, kan nogle fotografier være 3 kvadrater af 2 kvadrater, mens andre er 4 firkanter af 4 firkanter; kombinere forskelligt formede fotografier i gitteret vil gøre for en mere interessant gitter collage.

Instruktioner

1 Opret et nyt billede i Photoshop ved at klikke på "File"-menuen og vælge "Ny." Angiv de dimensioner af billedet, der svarer til den endelige størrelse, du gerne vil have din gitter collage skal. Men dine dimensioner skal hver, være et multiplum af 50. For eksempel, kan din collage være 500 pixels ved 500 pixels eller 350 x 600 pixel.

2 Åbn et fotografi, du gerne vil tilføje til collage i Photoshop ved at klikke på "File"-menuen og vælge "Åbn". Rul til billedfilen, fremhæve det og klik på "OK" for at åbne filen.

3 Vælg beskæringsværktøjet i værktøjskassen.

4 Vælg det ønskede fotografi i collage størrelse. Størrelsen kan være noget, hvis det passer ind i en collage. Men dimensionerne skal være et multiplum af 50. Træk 2 fra hver dimension før beskæring. For eksempel, hvis du ønsker foto skal 100 x 50 pixel, bør beskære størrelse 98 x 48 pixel.

5 Indtast afgrøde størrelse i de "Bredde" og "Højde" værdier i den øverste værktøjslinje. Dette vil sætte din afgrøde værktøj hen til automatisk lave en beskæringsfeltet svarer til de dimensioner, du input.

6 Klik overalt på fotografiet for at gøre en beskæringsfeltet. Træk boksen rundt ved at klikke på og trække musen. Når du er tilfreds med placeringen af boksen, skal du dobbeltklikke på feltet for at beskære billedet.

7 få adgang til menuen "Vælg" og vælge indstillingen "Alle." Gå til menuen "Rediger" og vælg "Kopier". Klik på collage lærred, og vælg "Indsæt" i menuen "Rediger".

8 Klik på fotografiet i collage lærredet, og træk det til den øverste venstre hjørne af collage. Fotoet vil automatisk snap på plads i hjørnerne. Tryk på den højre pil to gange og pil ned-tasten to gange at skubbe foto 2 pixel væk fra de øverste og venstre kanter.

9 Gentag trin 2 til 7 for hvert billede, du vil medtage i collage. Flytte hver efterfølgende fotografi ved siden af den ene du placeret tidligere for at gøre det snap på plads ved grænserne af billedet. Så brug din piletasterne til at skubbe billedet, således at der er en 2-pixel plads mellem hvert billede.

Related Articles