Hvordan man laver vindmøller til en videnskab projekt

Hvordan man laver vindmøller til en videnskab projekt

Vindmøller bruges til at omdanne vindens energi til magt vi kan bruge til forskellige formål. Når knive eller sejl på ydersiden af vindmøllen fange vinden, spin de konvertering at spinning til produktiv energi. Vindmøller blev oprindeligt brugt til at male korn og pumpe vand. I dag, har vi ændret vindmøllen til vindmøller at gøre elektricitet. Hvis du ønsker at bygge din egen vindmølle til en videnskab projekt, kan du nemt gøre så med forsyninger du har i dit hus.

Instruktioner

Vindmølle

1 rengøre indersiden af en halv gallon papir mælkekarton med sæbe og vand. Vend den rensede karton hovedet og så vandet kan løbe ud. Lad det tørre helt natten over.

2 plads 1-3 inches af sand i bunden af din rene og tørre mælkekarton.

3 brug en blyant til at stikke et hul ind i siden af karton ca halvvejs op. Tryk på blyanten lige igennem til anden siden af kartonen så du har to parallelle huller på modsatte sider af kartonen.

4 Sæt enden af en lige plastic drikke halm ind i en prop. Hvis du ikke er i stand til at presse halm gennem proppen nemt fordi proppen er for tætte, Indsæt spidsen af din blyant i proppen og tryk det i at gøre en udskåret ud cirkel. Derefter fjerne blyanten og indsætte halmen ind i de hul du efterladt.

5 Indsæt din halm gennem de huller du i karton i trin 3. Proppen bør være uden den ene ende af strå. Vedhæfte en mølle til anden enden af strå ved hjælp af en straight pin- eller en smule af super lim; men undgå tunge lim, såsom håndværk lim.

6 bind i slutningen af en 3-fods længde af tråd til proppen. Tie anden enden af tråd til en papirclips.

7 slag på mølle af din færdige vindmølle at gøre papir klippet går op og ned.

Stift hjul

1 klip en fire tommer firkant ud af et stykke byggeri papir.

2 skær på en diagonal på hvert hjørne, mod centrum. Ikke skære hele vejen igennem. Stop omkring en tomme fra centrum.

3 bøje alle andre hjørner i mod centrum. Ikke fold eller krølle papiret. Dette vil skabe figuren grundlæggende mølle.

4 sæt en pind stiften gennem centrum af papiret og de fire hjørner du bare bøjet i trin 3 for at afslutte.

Related Articles