Billig værelse adskillelsesstolpen ideer

Billig værelse adskillelsesstolpen ideer

Oprette to eller flere værelser ud af et rum i dit hjem med billig værelse delelinjer. Typen af skillevæg du vælger vil afhænge af hvad det bruges til. Hvis to teenage-piger deler et soveværelse, men vil have deres egen plads, vil divider være anderledes end hvis rummet vil holde to hjem kontorer. Vælg en idé, der vil arbejde for dig, din familie og dit hjem.

Maling

Bruge forskelligfarvede maling til at oprette at skelne mellem to separate rum. Male ene blå og andre grønne, f.eks. Hvis du skal bruge den samme farve maling i hele lokalet, kan du bruge forskelligfarvede designs på begge sider af væggen. Bruge skabeloner til at oprette stjerner eller andre figurer. Du kan også måle væggen og oprette pink striber på den ene side og lilla striber på den anden. Farverne bør afspejle personlighederne af mennesker i lokalet eller funktioner i rummet.

Folde skærme

Folde skærme er en afsindig god og dekorativ måde deler et værelse. Der er mange flere stilarter end den traditionelle asiatisk design. Nogle består af enkelte fotorammer, således at hver side af rammen kan have forskellige fotos og et anderledes udseende. Nogle folde skærme er lavet af massivt træ i mange farver. Køb online til en neutral slags folde-skærm, der begge personer i rummet kan blive enige om. Hvis rummet er for en person med to formål, kan folde skærmen være strategisk placeret for at opdele, for eksempel, et arbejdsområde fra et soveværelse ved at placere skærmen langs den ene side af sengen for privatlivets fred.

Perler

Perlerne er en fantastisk måde at personliggøre en plads og give det karakter samt antyde en kløft i et værelse. Hvis dit værelse har en eksotisk føler, er perler en stor erklæring. Flere kan købes til at opdele et rum helt i halvdelen, skygge det helt. Perlerne kan også bruges som en markeringsfarve til rumdeler ved at bruge dem som gardiner i vinduerne. Nogle perler danne design, nogle solide farver, nogle har en mere international føler dem. Det afhænger bare af din smag og hvordan rummet føles.

Gardiner

Gardiner er en billig måde at opdele en stue i separate rum. Måle bredden og højden af den plads, du planlægger at hænge forhænget, før du går på indkøb. Du kan købe nogle online eller i en butik som lang og så bredt som du har brug for. Tøjvask telefonkabel eller bambus er en unik måde at hænge dem. Gardiner er også nemt gjort---blot at vælge nogle stof fra et Stofbutik, fold den øverste halvdel af tæppet over cirka en tomme, så sy, lim eller hæftning stoffet sammen. Dette gør en løkke til at streng op gardinerne. Du kan endda tage to forskellige farver af gardiner og sy dem sammen helt at give hver side af et værelse en anden farve.

Reol

Reoler er et meget populært og praktisk måde at adskille et værelse til to rum. De kan blive stablet meget høj eller aflange helt opdele en stue. Dette er også en stor hjælp i at tillade mere plads til opbevaring. Hvis reoler ansigt soveværelse side af et værelse, kan tøj nemt foldes og lagret på hylderne. Hvis reoler står et kontor, kan de holde papirarbejde, kontorartikler og elektronisk udstyr. Hvis reolen har en ryg, kan det være malet for at afspejle den kunstneriske fornemmelsen af det rum, den reol tilbage står. Du kan også bruge cubby-stylet bogreoler har lagerplads til begge sider.

Related Articles