Hvordan til at dræbe Ground Ivy ukrudt

Hvordan til at dræbe Ground Ivy ukrudt

Ground ivy, også kendt som krybende Charlie, kan overtage din landskab og gøre det ser utiltrækkende. Du skal fjerne den brede blade ivy for at forhindre det i at vokse tilbage. Hvis du ikke bemærker ivy, så snart det begynder at vokse, det vil sprede sig hurtigt på jorden, vægge og nærliggende træer. At fjerne de uønskede ivy vil bidrage til at reducere skadedyr i din værftet, og det vil gøre din værftet har et mere attraktivt udseende.

Instruktioner

1 havearbejde handsker og trække ground ivy for at fjerne rødderne. Hvis du ikke trække rødderne op af jorden med succes, grave dem op med en haven murske.

2 Fjern ground ivy med en græsslåmaskine, indstillet til at holde græsset på 3 inches i højden. Det høje græs vil fortrænge ground ivy.

3 spray en kommerciel ukrudtsmiddel designet til ground ivy på blade af ukrudt efter den første frost i efteråret. Ground ivy begynder at forberede sig på vinteren og forbeholder sig sin energi på rødderne. Fra bladene, bliver ukrudtsmiddel nå rødderne af planten hurtigt og dræbe den. Følg altid anvisningerne på produktet for at sikre, at du anvender det ordentligt.

4 se din landskab og søger nye spirer. Trække op ivy spirer, så snart de synes, at forhindre ivy i at overtage din landskab.

Related Articles