Hvordan man laver periode læder knickers

Hvordan man laver periode læder knickers

Læder knickers blev båret i 1700-tallet og 1800-tallet af håndværkere og medhjælpere. De var lavet af læder og typisk havde ingen lommer. Bælter blev båret med penge punge, så lommer ikke var nødvendig. Der var flere forskellige stilarter, fordi de blev båret over hele verden. Den bedste måde at gøre disse typer af bukser er at følge et mønster. Når du følger et mønster, vil du få stilen i bukser meget lettere, end du ville gøre, hvis du skulle prøve og sy dem freestyle. Læder knickers kom ned til lige under knæet og knappet eller havde draw strings til at passe ben. Taljen var lunt og sikret med en snor eller knappen. Den bageste område var baggy at give mulighed for bevægelse når du rejser og arbejder. Bukser omkring benene var løs samt at tillade fri bevægelighed. Alt i alt var de funktionelle og komfortable bukser til at bære.

Instruktioner

1 Følg mønster og skåret læderet som angivet. Husk på at hvis du ønsker en snor, skal du tilføje en ekstra tomme eller to af læder på talje og for enden af bukserne.

2 sy sømme sammen med en symaskine. Kontroller, at du bruger den korrekte farve tråd og en læder nål. Da læder er så tyk, er det svært at trænge igennem med et stof synål uden ekstrem kraft. Forsøger at gøre dette vil sandsynligvis skade din nåle og overophedning din symaskine. Hvis din symaskine ikke kan passe læder nålen, vil du nødt til at gøre dette i hånden.

3 beslutte hvis ønskede knapper eller en snor til området under knæet og taljen. Hvis din symaskine ikke har knap vedhæftet fil til syning knaphuller, bruge en snor.

4 sy knaphuller, igen med læder nålen, og Vedhæft knappen til den modsatte side. Hvis du planlægger at bruge en snor, fortsætte til næste trin.

5 fold læderet over på indersiden af bukserne og sikkert med knappenåle. Sætte strimlen af klud eller læder, som du vil bruge til snor inde i folden før sikring med knappenåle. Dette kan vise sig for at være svært. Sy sammen med benene.

Related Articles