Hvordan man laver en runde dug Topper

Hvordan man laver en runde dug Topper

Runde duge er let at lave og en enkel måde at pynte en lille bord og give det tilstedeværelse i et værelse. Ofte runde borde er billig bistro-type tabeller, der kan være lidt spinkelt. Ved at tilføje en rig dug topper, vil tabellen umiddelbart ser større og mere omfattende fordi de tynde ben vil være noget skjult fra visning og dugen vil henlede blik på toppen af tabellen. En tabel topper også anvendes over toppen af en anden dug. Normalt er den anden dug længere og i en neutral farve. Topper er nemt at kaste ind i vaskeriet efter måltider, mens dugen nedenunder fortsætter med at se godt ud.

Instruktioner

1 foranstaltning over centrum af round table. Afgøre, hvor meget af en dråbe, du ønsker fra kanten af bordet til kanten af topper. Dette er ofte 12 til 16 inches. Tilføj den første måling til to gange den drop måling plus 1 tommer for hems.

2 Fjern sømline kant fra pre hvidvaskede stoffet. Sømline er materiale på siderne af kommercielt gjort stof. Sømline vil ofte have mønster tal eller bogstaver og kan være 1/2 til 1 tommer bred. Skåret dit stof til din beregnede dimensioner. Både længde og bredde er den samme størrelse.

3 Placer din stof med billedsiden opad på bordet. Fold stoffet vandret, så folden er nu på toppen. Din stof vil have sit ansigt sider sammen på dette punkt. Fold stoffet lodret. Den øverste hjørne med en dobbelt fold er centrum af stoffet. Placer en sikkerhedsnål i hjørnet. Tilføj lige pins gennem stof til at holde den i sine foldede position.

4 tillægge sikkerhedsnål i hjørne en streng. Binde dit stof blyant på den maksimale afstand, hvor spidsen kan røre stof med blyant lige op og ned. Tegne en kurve langs bagsiden af stoffet. Klippe stof langs denne kurve med en saks.

5 tuck 1/4-inch stof under to gange og sy en dobbelt hem rundt om cirklen. Jern hem flade.

Related Articles