Ideer til hvordan man kan folde servietter

Ideer til hvordan man kan folde servietter

Foldning og arrangere servietter er en del af at skabe en tablescape til et middagsselskab. Der er mange måder at folde og placere servietter på kuverter til at skabe et elegant look. Nogle folde metoder er ganske kompliceret, mens andre kun tager et par minutter. For at folde servietter, skal du bruge klud servietter, der har nogle stivhed. Ældre eller slidte servietter tendens til at være alt for blød og vil flop i stedet stå op.

Sølvtøj Fold

Sølvtøj fold bruges til at holde sølvtøj til service, at skabe en enkel og elegant udseende. Placer firkantet serviet ansigtet ned med et hjørne pegede mod dig. Bringe det øverste punkt til det nederste punkt og krølle. Fold venstre punkt og på linje med det nederste punkt. Fold den højre punkt over og afstemt med det nederste punkt. Rotere serviet til højre, indtil den øverste kant er vandret. Fold 1/3 af den venstre side af serviet til ryg og krølle. Fold 1/3 af den højre side af serviet til ryg og krølle. Indsæt dit sølvtøj.

Lille biskop

Oprette en lille biskop fold for et mere casual dining indstilling. Læg servietten ansigt side ned med niveauet øverste kant. Fold bunden til top, justere kanter og hjørner. Fold højre over venstre, justere kanter og hjørner. Rotere serviet til højre, indtil punktet opadgående. Fold den nederste spids op 1/3. Fold den højre punkt til centrum til at matche det foldede nederste punkt. Fold den venstre punkt til centrum til at matche det foldede nederste punkt. Fold den venstre side over højre side og læg servietten i et krus med biskoppens hat vender mod gæsten.

Grundlæggende servietring

En enkel og attraktiv serviet fold bruger en servietring til at tilføje stil. Placer serviet med forsiden nedad på bordet med den øverste kant vandret. Fold nederst til toppen og justere kanter. Fold den højre kant til venstre og justere kanter. Fold venstre til højre og justere kanter. Fold venstre til højre og justere kanter. Indsæt i bunden af servietten i en servietring og fnug toppen af serviet til at gøre det blomst.

Flammernes Fan

Flammernes fan skaber en dramatisk fan figur, der ser elegant emerging fra et bæger, der er koncentreret om den øverste plade af indstillingen sted. Sted en serviet nedad, således at den øverste kant er vandret. Fold den nederste kant til toppen og justere kanter. Harmonika læg fra venstre til højre med læg 1 til 2 inches lang. Fold den nederste kant af den plisserede serviet og læg servietten i et bæger. Placer fan fra venstre mod højre.

Related Articles