Hvordan til at oplade Parallel forbundet batterier

Hvordan til at oplade Parallel forbundet batterier

Genopladelige batterier er overalt. Fra armbåndsure til bilmotorer stoler vi på batterier til at levere bærbare magt. Men som vi bruger deres magt, kommer tid når de har brug for opladning. Med enkelte små batterier indebærer dette ofte popping dem i en oplader et par timer. Men da flere batterier forbinde parallelt til at danne et batteri array, metoden opladning skal være forskellige til at klare de elektriske egenskaber af parallelt kredsløb. Opladning af parallelle batterier kræver en grundlæggende forståelse af og adgang til en eller flere batteriopladere.

Instruktioner

1 identificere spænding på batterierne. Batterier forbundet parallelt skal have identiske elektriske egenskaber, så de vil alle have samme spænding. Parallelt kredsløb øger ikke spændinger, så parallelle batteripakker har den samme spænding som de individuelle batterier inden for dem.

2 Beregn den nuværende bedømmelse af batteriet. I en parallel kortslutningsstrømmen, er kumulative. Tilføje amp/time bedømmelser af de enkelte batterier at finde samlede amp/time kapaciteten i parallelt batteriet. For eksempel, kan ni-volt genopladelige batterier have en amp i timen kapacitet på omkring 175 mAh, så tre parallelle ville have en samlet bedømmelse af 3 x 175 mAh eller 525 mAh. Ligeledes har fem bilbatterier, normeret til 200 Ah og forbundet parallelt, en rating på 1.000 Ah.

3 brug et batterioplader kan levere ca den samme spænding som batteriet parallel. Så for en parallel batteri leverer 12 volt, bruge en 12 - 14 volt batterioplader som en typisk bil batteri oplader enheden.

4 levere den korrekte strøm til opladning batterierne. Brug en opladning nuværende svarende til 10 til 30 pct. af batteriets am / time rating til opladning bly/syre-batterier. De fleste kommercielle batteriopladere designet til bly/syre-batterier vil gøre dette for dig.

5 give en strøm mellem 10 pct. og hele amp/time rating på nikkel-cadmium (NiCd) batterier afhængigt af længden af tid brugt opladning. Hver forskellig type batteri kemi kræver forskellige ladetider, så konsultere data, der fulgte med din batterier til at fastslå den optimale længde af afgift.

6 Tilslut batteriopladeren på tværs af den positive terminal i den ene ende af den parallelle batteri og en negativ terminal i anden enden. Tillade batteriet at oplade på spændingen og nuværende gældende for den batteritype, for hvor lang tid anbefales i batteri tekniske datablad.

Related Articles