Sådan Fix spor belysning

Sporet belysning, lider om bruges til at belyse art eller som en fleksibel kilde til lys i en stue eller køkken, er generelt pålidelige og i de fleste tilfælde af rutinemæssig problemer som udbrændte pærer. Naturligvis, da det har en række forskellige komponenter som sporet, stativ hoveder, ledninger bridge og mere over tid, kan du have til at udføre visse opgaver for at få det til at virke hvis udskiftning en pære ikke gøre tricket.

Instruktioner

1 Udskift pærer i sporet hoveder, der ikke fungerer. Hvis dårlig pærer var ikke problemet, fortsætte til næste trin.

2 slå effektafbryderen, der står bag lyset. Ikke stole på blot at dreje ned fra væggen switch, som det kunne være et uheld slået tilbage mens du arbejder.

3 test sporet for spænding med en røre spænding tester. Tryk på knappen på testeren og røre et tip til en af de metal spor på indersiden af sporet, så rører tip til andre spor. Hvis testeren bipper eller lyser, er sporet stadig levende. Prøv yderligere breakers, indtil du finder den rigtige.

4 Fjern spor hovedet, der ikke er i orden. At fjerne det vil afhænge af producenten, men mange har en knap, når deprimeret tillader armaturet til drej til venstre eller højre, indtil det kan blive trukket ned og ud.

5 brug fine sandkorn sandpapir til at rense del af metal spor hvor hovedet var installeret. Også sand terminaler på armaturet. Dette sikrer en ren forbindelse.

6 tørre spor med en ren tør klud til at fjerne noget støv, snavs og/eller rester.

7 løft metalkontakterne på stativ hoved med et fladt hoved skruetrækker. Dette vil bidrage til at forbedre forbindelsen mellem armaturet og sporet. Pas på du ikke løfte fanerne for langt eller du kunne bryde plast omkring terminalen.

8 erstatte track lys og slå breaker igen. Teste spor for at se, om lyset kommer på; Hvis ikke, slå effektafbryderen tilbage og fortsætte til næste trin.

9 Fjern dækslet fra ledninger forbindelsen hvor banen møder samledåsen. Inside, vil du se, hvor sporet forbinder med ledninger terminal. Dette er ledninger broen. Hvis bro ikke er fast forbundet, skubbe den tilbage i.

10 trække ledningerne ned ud af boksen ledninger og sørg for, at alle tilslutninger er tætte. Hvis de er, skubbe dem tilbage op i boksen og udskifte coveret.

11 Drej breaker tilbage på og test på banen igen. Hvis lyset stadig ikke fungerer, skal den muligvis en ny sokkel.

Udskiftning af en stikkontakt i et Track lys

1 slå breaker, fjerne spor hovedet fra sporet og skru pæren.

2 tag stilken belysning dække på sporet hovedet at udsætte stik ledninger.

3 Fjern de skruer, der secure socket til belysning kan.

4 træk den kontaktarmen ud fra spor belysning fastholdelsesanordningen og afbryde stik ledninger af opsno forbindelsen.

5 Indsæt en udskiftning socket i armaturet og tilsluttes den kontaktarmen sin ledninger, ligesom de originale var.

6 Tilslut stikket til armaturet kan og vedhæfte den kontaktarmen.

7 Installer belysning kan på banen og skrue i en god pære.

8 Drej breaker tilbage på og test af nye socket.

Related Articles