Mod Podge projektideer

Mod Podge projektideer

Mod Podge er en type af håndværk lim, der kan bruges til at gøre découpage projekter. Det er nemt at bruge, selv for børn, og tillader dig at oplive tabeller, kasser eller endda sneakers. Hvis du ønsker at gøre en særlig gave til nogen eller noget du ejer tigger om dekoration, grab Mod Podge og give det nyt liv.

Collage boks

Opret en one-of-a-kind découpage boks med Mod Podge og en almindelig æske. Skåret ud billeder fra gamle blade ved hjælp af et tema eller vælge tilfældige billeder du indkvartering. Hvis du bruger boksen for legetøj, skåret ud billeder af børn legetøj. Hvis boksen er for make-up, bruge billeder af make-up elementer fra magasiner. Du skal have nok billeder til at dække boksen, så ingen plads er der viser. Børste på Mod Podge til overfladen hvor du ønsker at anvende billeder og holde dem på boksen. Lægge endnu et lag af Mod Podge over billederne, og sørg for, der ikke er luft bobler. Lad det tørre.

Foto halskæde

Mod Podge en halskæde, der vil gøre en uforglemmelig gave til en mor eller bedstemor. Brug store træperler, en ledning og nogle billeder du har uploadet til din computer. Udskrive fotos, ændring af udskriftsindstillinger for at sikre billederne vil passe på perlerne. Regelmæssig printerpapir er nødvendig for denne, ikke særlig fotopapir. Børste Mod Podge ind på del af perle hvor fotoet vil være. Bruge et fotografi pr. perle. Placer billedet på den Mod Podge-coated overflade og børste flere Mod Podge over fotografiet. Når du har gentog processen med alle de fotos og perler, tillade perler til tørre, før du hænge dem på en halskæde ledning.

Blyanter

Børnene kan gøre découpage blyanter og vise dem på skolen. Brug 1-inch firkanter af papir. Male på Mod Podge, der dækker blyant undtagen viskelæderet. Holde pladser i papir til Mod Podge. Kontroller, at ingen del af blyant kan ses. At gøre det nemt for din decoupaged blyanter til tørre, holde dem til håndværk skum med blyant punkt ned.

Related Articles