Måder at støtte et kabel reb Walking Bridge

Måder at støtte et kabel reb Walking Bridge

Reb og kabel broer er konstrueret med materialer som træ, stål kabel, kæde og reb. Konstruktion af kabel reb broer kræver suspension og fastgørelse af højspændingskabler, der skal indeholde både en lodret og vandret belastning. Denne stress kan anvende unaturlige pres på træer bruges til at holde broen så pleje og forsigtighed bør anvendes.

Typer af broer

Kabel reb walking broer kan tage form af enkle, to-reb broer eller mere komplekse spænding broer med træterrasse at tillade lettere gåture for brugerne. Enkle kabel reb broer kan bestå af nylon eller stålkabel reb i stand til at modstå høje spændinger. Et simpelt design kræver en enkelt reb eller kabel for brugere til at gå over og et andet reb eller kabel på et højere højde for brugernes hen til holde som de gør deres vej over broen. Et andet reb hold kan tilføjes at brugerne til at sprede deres arme og balance i en lettere måde. En træterrasse kan medtages ved at suspendere to reb 2 til 3 fødder fra hinanden og montering træ planker mellem disse reb.

Store broer

Stort kabel reb walking broer kan knyttes til tårne opført specielt til formålet. I situationer, der strækker sig over store områder, skaber en rebet bro for stor en kraft til at vedhæfte broen til træer, der kan knække under pres. At krydse store områder, støtte tårne skal være rejst der er begravet med konkrete footings. For at sikre deres sikkerhed, bør tårne være designet af en ingeniør.

Vedhæfter broen

For at sikre kabler bruges til at spænde over broen bryde ikke eller blive løst, reb vedhæftede filer kan fordeles mellem forskellige træer at distribuere belastningen mellem flere punkter. Muligheder for tilknytning kræves reb eller kabel til et træ eller tower omfatter tunge tovstrop indstillet på en 45 - eller 90-graders vinkel, ifølge The Treehouse Guide.

Understøttelse af broer

Når du installerer en træterrasse på rebet bro, er skabe den korrekte spænding i kabler til at bære vægten af mennesker passerer broen vanskeligt. Stramning kablerne i hånden er ikke normalt tilstrækkelig til at støtte et kabel rope bridge. Blok og remskive og ratchet systemer bruges ofte til angivelse af passende spænding.

Related Articles