Hvordan man kan dekorere en børneleg område

Hvordan man kan dekorere en børneleg område

Legepladser er kreative rum, der er perfekt til kunst, læsning og læringsaktiviteter. Det er forholdsvis enkelt at designe denne type plads med elementer som neutrale vægge farver, flytbare tæppe firkanter, åbne reoler, en lille bord og stole, et læsehjørne og dekorative børnenes kunstværker. Resultatet af en children's play room projekt er et funktionelt og stilfuldt plads for børn at lege og lære i mange år fremover.

Instruktioner

1 male væggene. Vælg en neutral nuance af hvid, tan, fløde eller grå til væggene i barnets legerum område. Neutrale nuancer hjælpe rum føler stort og ekspansiv og tjene som baggrund for farverige legetøj, møbler og kunst, der ofte findes i børns spille rum.

2 Installer tæppe firkanter. Gulvbelægning valgmuligheder, der er holdbare og lette at rengøre er det bedste valg for et barns legerum område. Sikker tæppe firkanter med dobbeltsidet tæppe tape til en beton eller krydsfiner gulvbelægning base. Flytbare tæppe firkanter er enkle at trække op og erstatning i tilfælde af utilsigtet spild eller pletter.

3 indarbejde åbne reoler. Børnenes legerum design er bedst, når det er attraktive og funktionelle samtidig. Tilføje open-skrinlagt reoler til en væg, og fylde dem med klare legetøj containere. Label hver opbevaringsboks med en permanent markør med navnet af legetøjet på forsiden for at holde emner inden for rækkevidde og lette organisation.

4 Tilføj et bord og stole. Dette giver et sted for at fuldføre kunstprojekter, spise en snack eller lege med legetøj. Vælge møbler i lyse, muntre farver og glatte, runde kanter for firmagruppen møbler, der er højt på stil og sikkerhed på samme tid.

5 Tilføj en bog nook. Omfatte elementer som en polstret gyngestol, gulv puder og bean bag møbler at gøre læsning komfortabel. Omfatter en lang række bøger, og vise dem pænt på bogreoler i et roligt hjørne af rummet for at tilskynde til læsning aktiviteter.

6 Hæng illustrationer til punktformet børnenes legerum indretning og tilføje et sidste kreative præg på rummet. Få vist dit barns kunstværk i farverige billeder på væggene. Tilføje børns kunst skaber en sjov og livlig accent til legerummet og giver et område for at fremvise dit barns kunstværk.

Related Articles