Billig og vejrfast falske træer for ydersiden

Billig og vejrfast falske træer for ydersiden

Mest kunstige planter holdes indendørs, fordi udendørs vil gøre den kunstig plante beskidt og vejrforhold kan ødelægge anlægget. Men, nogle producenter har skabt versioner af kunstige planter, herunder kunstige træer, der kan modstå vejr elementer uden for. Boligejere kan have træer hele året rundt, som har blomster eller blade. Gartnere behøver ikke at bekymre sig om skadedyr, gødskning eller tørke. Mere afgørende, ønsker nogle husejere at placere træer på steder hvor de ikke realistisk vand eller give tilstrækkelige næringsstoffer.

Polyethylen tilsætningsstoffer

Silke blomster og blade findes på nogle af de kunstige træer vil falme i farven når de udsættes for sollys og andre udendørs elementer. Heldigvis, fabrikanter har udgivet blomster, der er lavet af polyethylen og kan modstå elementerne. Disse polyethylen materialer har undertiden tilsætningsstoffer, som beskytter mod UV-stråling. Uden tilsætningsstoffer, kan polyethylen materialer bryde i så lidt som 200 timer. Dog kan disse blomster med tilsætningsstoffer vare så længe som 4.000 timer af direkte UV sollys eksponering, før de begynder at bryde og miste deres lysstyrke. Mens mere dyrt, disse former for kunstige træer vil spare boligejerne penge i det lange løb, da de tager længere tid at bære. Også, de er billigere end de samlede omkostninger til vedligeholdelse af pasning af et anlæg.

Ingen tilsætningsstoffer

Polyethylen træer kan vare længere, hvis de er steder, der ikke får en masse af solen, enten på grund af de overordnede geografiske placering af ejendommen eller på grund af bygninger og andre genstande, der blokerer for sollys. Boligejere kan derfor vælge, træer, der ikke er tilsætningsstoffer til at spare penge, hvis de ikke tror træet får meget UV stråling.

Større kunstige træer

De fleste producenter sælger mindre kunstige træer, især bonsai træer. Større kunstige træer kan blive dyrere og boligejere kan det være nødvendigt at få disse træer, specielt fremstillet. Dem, der ønsker at spare penge på kunstige træer bør købe træer, der er allerede gjort, snarere end at have en vis form for kunstig træ specielt fremstillet. En slags store kunstige træet ofte fremstillet er den kunstige palme, som ejere af fast ejendom ofte sat i varmere klimaer. Nogle virksomheder har ikke arbejdskraft til at regelmæssigt care for rigtige palmer og de måske ønsker palmer i områder med ikke nok plads til trærødder, så nogle producenter har udgivet letvægts kunstige palmer for sådanne situationer.

Træ dele

Ud over Køb fuld træer, kan kunderne købe dele af kunstige træer. Et almindeligt eksempel er palm tree blade, der tjener som en fan i tropiske klimaer. Ejere af fast ejendom kan også hænge disse stykker til dekorative formål. Disse dele er meget billigere end de hele træer.

Related Articles