Hovedgærde stilarter

Hovedgærde stilarter

Din hovedgærde kan være en af de mindste utilitaristisk stykker af møbler i dit hus, men med hensyn til design, hovedgærde opfylder en stor opgave. Et hovedgærde praktiske hovedformål er at støtte din ryg når du sidder i sengen. Men fordi din seng er det største stykke af møbler i dit soveværelse, hovedgærde du vælger næsten altid blive et brændpunkt, tegning sammen forskellige elementer i rummet og hjælper med at indstille et tema for resten af design. Heldigvis er der mange stilarter at vælge imellem.

Betrukket

Polstrede hovedgærder tilføje et strejf af blødhed til ethvert rum. Deres polstring gør dem til et ideelt valg for sengetid læsere, plus de bidrage til at absorbere lyd og kølige temperaturer. De er også en af de mest alsidige af hovedgærde stilarter fordi de er tilgængelige i en vifte af tekstiler, figurer og mønstre, som du kan gøre dig. For en moderne look, vælge en lav-profil rektangel form i neutral eller tekstureret stoffer. For en mere romantisk twist, prøv en victoriansk inspireret flosset form, med flere højde i centrum end siderne. Stof gavle kan blive forstærket med totter, som kan se moderne hvis de lavvandede eller mere victorianske hvis de er dybe. De kan også være accent med polstring negle, som giver dem renere linjer, eller endda træ trim.

Metal

Metal hovedgærder fik en dårlig rap i 1980 ' erne, da udsmykkede messingsenge var overalt. Men metal hovedgærder fås i en række designs fra vintage til moderne og kan give et moderne eller klassisk look til ethvert rum. Smedejern hovedgærder med ruller, støbegods og spindler kan give dit værelse en romantisk, antikke look. Metal senge kan også være indskrænket til en mere traditionel effekt, tør som Ethan Allen Darby bed, som har enkel, lige spindler, bolden korsblomster og en tin finish.

Træ

En af de mest allestedsnærværende amerikanske hovedgærde stilarter, kom fejende-backed slæde seng, skaber en kommanderende traditionelle look, dels fordi det tager så meget plads. Europæiske stilarter, med swooping linjer, udsmykkede udskæringer og endda malerier af pastoral scener, kan give et værelse en tilsvarende romantiske udseende. For en mere forenklet effekt, gå med en Mission stil, som er normalt lavet af eg, kirsebær valnød eller andre løvtræer og er simple, rektangulære figurer med ribbede rygge. Træ reoler eller reoler kan også tjene dobbelt told som et hovedgærde, med den ekstra fordel af at give ekstra lagerplads.

Related Articles