Hvordan maler jeg et hav i et barns værelse?

Hvordan maler jeg et hav i et barns værelse?

En malet havet scene er en sjov og visuelt interessante udsmykning tema for et barns værelse. At skabe en undervands effekten med havets farver og nogle enkle maling teknikker kan forvandle et kedeligt værelse til en unik hideaway. Brugen stencils og andre let at søge efter elementer vil gøre en simpel væg til en undersøiske scene, der vil fange fantasien af enhver ung. Dette projekt tager kun et par dage at fuldføre og kan opnås ved selv en novice maler.

Instruktioner

1 beskytte gulve ved at placere en malers tarps over de områder, du vil arbejde. Brug malerens tape til at omhyggeligt line alle sokler og vinduesrammer.

2 prime væggene med en god kvalitet primer og en one-coat valsen pad. Dette vil holde nogen tidligere væg farver fra blødning gennem den nye maling.

3 male top- og bundkanterne af væggene med pensler, omhyggeligt holde maling fra at røre ved loftet. Bruge den lyseste blå på toppen af muren og den mørkeste nederst. Male 2-tommer bred strips til at gøre det nemmere at rulle de større områder af maling. Male omkring vinduer og døre og områder, der ikke vil rumme en paint roller.

4 fyld særskilt maling pander med de tre blå maling, og begynde rullende væg farver. Arbejde i 3 til 4 fod sektioner starter i det ene hjørne og arbejde vandret rundt i lokalet. Rul den lyseste blå på den øverste tredjedel af væggen, medium blå på den midterste tredjedel, og den mørkeste farve på bunden tredje. Ikke rulle i perfekt lige linjer, men snarere i en blid bølge i bredden af væggen.

5 med en tør pensel, blande farverne ind i hinanden mens malingen er våd, ved hjælp af lang fejende bevægelser mellem farver. Pat tør børste efter et par streger til at holde børsten fra akkumulere for meget maling.

6 Flyt til den næste del af væggen og Gentag langs kanten af rummet. Når du er tilfreds med blanding af farver, gøre det muligt malingen til at tørre natten over.

7 tape stencils til sted på væggen ved hjælp af malerens tape. Hjælp stencilling maling og pensler, Udfyld stencils ifølge pakke retninger. Begynde med stencilling på de større, baggrundselementer koralrev og store fisk. Når de er helt tørt, tilføje mindre genstande som tang og små fisk. Tillad maling til at helbrede i flere dage før du tilføjer møbler eller vægtæpper til rummet.

Related Articles