Sådan skøn skader på en bil

Det forekommer, at bilen skader af en slags er uundgåeligt for os alle. Om det er de irriterende parkeringsplads dings og buler, vores åbne døre mod andre objekter eller mere alvorlige sammenstød skader, korrekt vurdering, at skaden er nødvendig for at få en fair reparationsomkostninger. At lære at gøre dette bør være en del af bilejere, da kroppen bilværksteder er blevet fanget mere end én gang at drage fordel af uvidende drivere og forsikringsselskaber. At vide, hvad der skal repareres, hvad der ikke gør og hvor meget det skal koste, kan spare penge i det lange løb.

Instruktioner

1 roligt ned, hvis du har bare været ramt eller involveret i en ulykke. Lad den vrede, forværring eller frygt stilne. Bruge et kamera eller en fra din mobiltelefon og tage flere billeder fra forskellige vinkler så hurtigt som du kan. Tage billeder i tilstrækkelig, men ikke alt for lyse lys. Sørg for du fange det fulde omfang af skaden.

2 dato og tid fotos af de alvorlige skader, hvis dit kamera ikke gør det automatisk. Gå tilbage til bilen, efter at sikre dit kamera, med pad og blyant i hånden. Inspicér hele bilen udvendigt omhyggeligt. Åbne og lukke hver dør to eller tre gange, hvis stadig muligt som du normalt ville, kontrollere for eventuelle fejlfunktioner.

3 gør det samme med boot og hætte. Tjek hele bilen, uanset hvor anslagspunktet var, da alvorlige virkninger kan warp og bryde eller skade andre dele ikke direkte ramt af virkningen. Åbne og lukke boot og motorhjelm flere gange, kontrol låse til at sikre de er OK.

4 Kontroller dæk og fælge til skade. Bemærk alle dæk, der ikke synes at sidde lige og ser normal. Betale særlig opmærksomhed på ethvert dæk mangler et hjul dække eller andre synlige visuelle skader. Notér eventuelle mangler eller er beskadiget udvendig trim så godt.

5 inspicere bilens interiør til skader næste. Kigge efter nogen mangler eller brudt knapper og håndtag. Test funktionaliteten af bilens tilbehør og alle indvendige dørlåse og låse. Sidde i førersædet, starte køretøjet og lytte til nogen usædvanlige lyde.

6 tillade bil at køre i et minut eller to, så fraværende nogen usædvanlige lyde, tager det for en langsom, kort prøvetur. Sætte det i omvendt at kontrollere transmission funktionalitet; Stop og sætte den i drevet og køre langsomt frem. Lytte til nogen usædvanlige lyde og være særlig opmærksom på hvordan bilen håndterer. Køre langsomt og kontrollere styretøj og bremser for normalitet.

7 bruge dine fotos, besigtigelse og noter som henvisninger til at ringe til den lokale Bilforhandler, dele butikker og salvage yards til en del omkostninger og arbejdskraft omkostninger for hver udvendig kropsdel, der skal udskiftes. Kald en bil ramme butik, hvis du har fået et alvorligt slag til side eller hjørne af køretøjet. Lad dem bestemme, hvis rammen er skæv før betale for at reparere, hvad ville muligvis blive klassificeret som en "udgjorde" koeretoej, hvis rammen var skæv dårligt.

Related Articles