Måling arbejdsark til første-Grade aktiviteter

Måling arbejdsark til første-Grade aktiviteter

Når første-gradere lære om måling, fokuserer de på forskellige aspekter af måling. Måling aktiviteter kan omfatte at studere tid og temperatur, måle længden af et objekt ved hjælp af standard eller nonstandard enheder og vejer et objekt. Når disse færdigheder er lært, kan regneark være tildelt til hjemmearbejde eller placeret i et learning Center, så eleverne kan øve.

Læse et termometer

Når de begynder at læse en termometer, kan studerende begynde ved at identificere termometre, der repræsenterer en varm temperatur eller kold temperatur. Det næste skridt er at lære dem hvordan man læser et termometer. Superteacherworksheets.com har to regneark, der kræver studerende til at læse den korrekte temperatur på et termometer. Den let regneark kræver studerende at skrive temperaturen i enheder af 10, som 10, 15,6 eller 21,1 grader C. Den avancerede regneark kræver studerende til at læse enhver temperatur på et termometer, såsom 25.6, 13,3 eller 33.3 grader C. regneark er tilgængelige for studerende at øve læse et termometer, ved hjælp af Fahrenheit eller Celsius.

Fortælle tid

For denne type måling, kan første-klasses elever lære om at fortælle tid af den time og en halv time. Softschools.com har printable arbejdsark for studerende at øve fortælle tid til en time og en halv time. Der er regneark, der har tid på analoge ure, der kræver studerende at skrive tidspunktet, regneark, som kræver, at eleverne til at tegne hænder på en analog ur efter bliver vist digitale tid og regneark kræver studerende til at identificere time og minut før du skriver tid.

Måling af længde

Når studerende lære hvordan man kan måle, begynder de normalt måling med nonstandard enheder ved hjælp af genstande som papir klip, math tællere eller blyanter. Derfra videre studerende til måler med en lineal, ved hjælp af inches. Math regneark Site.com (på themathworksheetsite.com) har regneark, som eleverne kan bruge praksis måling til den nærmeste tomme. Lærere kan oprette kladder til den nærmeste tomme eller halv tomme for mere avancerede studerende. Regnearkene ligne en lineal eller målebånd med en overdækket bar til hele tal. For eksempel betyder en skraverede bjælke til No. 5 baren er 5 inches lang. Datakonsolidering kan oprettes ved at klikke på tilbage-tasten på din webbrowser til at vende tilbage til siden oprettelsen. Når der, klik "Opret det" kommando for at oprette et andet regneark.

Fastsættelsen vægt

Første gradere kan begynde at lære om vægt og volumen. Education.com har regneark om vægt, der kræver eleverne til at fuldføre opgaver såsom bestemme hvilke tre elementer, som en fjer, oliekridt og en bog, er den tungeste eller letteste. Der er også regneark, så studerende kan bestemme, hvilke af to eller tre objekter, såsom en kop og en lemonade kande, kan holde mere eller mindre vand.

Related Articles