DIY parisisk sted kort indehavere

DIY parisisk sted kort indehavere

Gør parisisk sted kort indehavere er en lettere projekt, som du måske skulle tro. Disse Bordkort indehavere bruge to fælles seværdigheder i Paris til at oprette sted kort indehavere, som gæsterne vil nyde. Blandingen af den vin kork og Eiffel tower-formet sted kort vil straks bringe Paris til at tænke. Disse Bordkort indehavere er meget nem og hurtig at lave. De er ideelle til store sammenkomster, hvor mange sted kort indehavere er nødvendige.

Instruktioner

1 længdesnit hver cork halvvejs igennem med et håndværk kniv. Sørg for at du ikke skære hele vejen igennem proppen eller skære din hånd. Du kan have at gøre en anden skåret i proppen og fjerne det lille stykke kork fra centret til at gøre store nok til at glide bordkort gennem spalten.

2 tegne omridset af Eiffel håndklæde eller en fleur-de-lis på karton. Gør bunden af tårnet så bred som kork stykker. Forlade nok plads på papir til at skrive til gæsternes navne. Skrive navnene på hver gæst på bordkort.

3 hot lim et stykke af magnet i bunden af hver kork. Lad limen tør. Hvis tabellerne ikke er metal, placere en stribe af magnet under dugen. Indstille cork sted kort over magnet strips under dug til at holde bordkort fra vælte. Hvis du ikke ønsker at magnetiseringsstrøm propper til tabellen, bør vægten af den lille magnet være stærk nok til at holde kork brik oprejst på bordet.

4 slip Eifel tårn sted kort ind i slidsen i toppen af hver kork brik.

Related Articles