Muskel trykpunkt steder på bagsiden

Muskel trykpunkt steder på bagsiden

Bagsiden er en af de største områder af kroppen, og det er hjemsted for over 30 forskellige akupunkturpunkter. Akupressur arbejde anbefaler "Kinesiske karrosseri" begyndelsen med blide tryk på tilbage og langsomt forløbende til større pres som patienten giver mulighed for. Typisk arbejde fra top til bund, practitioner's manipulation nær rygsøjlen skal flydende og tunge, mens pres omkring taljen og korsbenet bør være mere moderat.

Punkter langs erector spinae musklerne

Ifølge "En håndbog i akupunktur" løber del af linjen blære langs ryggen, parallelt med rygsøjlen, i centrum af erector spinae musklerne, omkring to inches fra rygsøjlen. Mange af disse punkter kan bruges til rygsmerter samt forskellige lidelser i urinblæren. Interessant nok, viser denne manual også, at når punkterne ligge over et organ, kan nogle af deres aktion involverer, medvirken i at organfunktion. For eksempel, kan blære punkter, der ligger over lungerne forbedre lunge energi, ofte hjælper med hoste eller brystet smerter. Af særlig note er blæren 23, som anses for styrke til nyrerne, kilden til liv i kinesisk medicin filosofi. Det ligger laterale, eller væk fra centrum af kroppen, at den anden lændehvirvel, ca 4 cm fra rygsøjlen. Sørg for at lade den praktiserende læge, hvis du har en nyre sygdom før de manipulerer dette punkt, da det kan være mørt at røre.

Særlige punkter langs ryggen

Blæren kanal også fortsætter med at køre i en linje cirka en tomme lateral til centrum af erector spinae musklerne, selv med grænsen af skulderbladet. Der er flere point for at lindre rygsmerter samt sideløbende behandling af andre symptomer. Blæren 42 kaldes "Døren af den legemlige sjælen" efter "En håndbog i akupunktur". Det er beliggende lateral til de tredje thorax ryghvirvler og er god til at lindre hoste, smerter i skulder, scapula og ryg, opkastning, og tab af bevidsthed. Et punkt lige under blæren 42, blære punkt 43, nærer samtidigt lunge, hjerte, nyrer, milt og mave når manipuleret. Blæren 47, ligger plan med den niende thorax ryghvirvel, kan hjælpe med at sprede lever energi og slappe sener.

Du kanal

Du kanalen kaldes også for fartøjet, og dens punkter er placeret fra toppen af hovedet til halebenet, kører i en linje præcis i midten af rygsøjlen. Ifølge "Kinesiske karrosseri" er disse punkter ikke typisk manipuleret med stort pres, da de er placeret langs rygsøjlen i depressioner mellem ryghvirvler. Blid øremærkninger eller trykke kan være brugt på specifikke punkter, som denne meridian er imidlertid særlig godt for stivhed og smerter i lænderyggen. Du 4 ligger på midterlinjen af den nederste del af ryggen, under den anden lændehvirvel. Dette punkt lindrer lænde smerter samt hjælper til behandling af hæmorider og tinnitus. Du 11 er anført i "En håndbog i akupunktur" til behandling af angst, tristhed og dårlig hukommelse mens tonifying hjerte og lunger. Det er placeret under den femte thorax ryghvirvel.

Related Articles