Hvordan man får guld ud af Solid Rock

Hvordan man får guld ud af Solid Rock

Den gennemsnitlige koncentration af guld i jordskorpen er 0,005 dele pr. million. For minedrift bliver koncentreret levedygtige, ore skal være cirka 1.000 gange mere, ifølge Bullion Vault hjemmeside. Guld kan koncentreret gennem tusinder af år efter at være opløst af grundfjeld og transporteres til et punkt hvor det genvinder sin fast form. Når en vene af guld er opdaget, skal det være udvundet fra den omgivende rock.

Instruktioner

1 mejsel de store sten i mere håndterbare stykker ikke større end en knytnæve.

2 sætte en luns af rock i mørtel og knuse den med pistil, indtil det passer gennem trådnet. (Trådnet skalaen vedrører størrelsen af de åbninger, som kornet materiale kan passere igennem. I en No. 18 mesh måle åbningerne 1 mm eller 0.0394 inches.) Fjerne eventuelle sten og guld, som er hurtigt knust. Dette vil gøre det lettere at knuse de resterende større stykker til den ønskede størrelse.

3 sigtes den knust materiale gennem trådnet i gryden. Flytte gryde med blide cirkelbevægelser. Lysere rock og andre uønskede materiale vil flytte til ydersiden af pan, forlader den tungere guld nærmere centrum.

Related Articles