Hvordan man opbygger en høj gevinst 700 MHz Omni antenne

Hvis du bor i et landligt område med begrænset kabel Internet dækning, kan du ejer en trådløse bredbånd enhed, der opererer på det nye 700-MHz-båndet. Radio egenskaber af 700-MHz aktiverer trådløse virksomheder til at transmittere data Internet og stemme over lange afstande, uden at miste signalstyrken fra miljømæssige forstyrrelser, såsom træer og bygninger. En high-gain antenne bygget til 700-MHz frekvenser kan booste signalet til din bredbåndsenhed.

Instruktioner

1 klip et stik fra den ene ende af en koaksialkabel. Fjerne fire inches af isolering fra herpå. Rulle det flettet kappe tilbage over kablet boliger, udsætter fire inches af isolerede indre kobbertråd. Fjerne den plast isolering fra den indre kobbertråd. Den fire-tommer flettet kappe skal trækkes over kablet, i den modsatte retning af den kobbertråd. Sikre kappe at yderkablerne med elektrisk tape.

2 måle længden af ring del af terminal lug. Trimme dette beløb fra spidsen af den koaksiale kobbertråd. Krympe ring terminal til den kobbertråd. Kontroller afstanden fra bunden af den kobbertråd til spidsen af ringen terminal er fire inches. Binde en løkke af sejlgarn gennem ringen.

3 hænge antenne fra sejlgarn. Tilsluttes den frie ende af antennen F-stik ende af pigtail-kablet. Tilslut anden enden til din 700MHz bredbåndsenhed.

Related Articles