Hvordan man laver en filt Hat med en Hat-Form

Hvordan man laver en filt Hat med en Hat-Form

Hvis du vasket nogensinde en uldtrøje i varmt vand ved en fejl, var du ved at gøre følte. Det varme vand faldt fibrene, og sæben hjalp dem glide sammen for at skabe en stram mat. Den samme teknik bruges til at gøre filthatte. Varmt vand og sæbe er arbejdet i uld batting, og våd filt formes derefter over en hat-form, bevarer sin form, da det tørrer.

Instruktioner

1 separat pladevat i fire lag og stak med kanterne selv og fibre skiftevis vandret og lodret. Udfyld eventuelle tynde pletter.

2 læg pladevat på bobleplast. Hæld varmt vand over pladevat. Tilsæt et par dråber sæbe. Nøjagtige mængder af vand og sæbe ikke er vigtigt.

3 gnide og pund fibre for at optage vand og sæbe, arbejder til kanterne. Fortsæt med at tilføje varmt vand, omkring en kop ad gangen, indtil mættet.

4 læg pladevat på bambus. Udjævne eventuelle rynker og derefter rulle bambus og uld stramt at presse ud mere luft og vand og skubbe fibrene sammen. Rul. Glat og tilføje mere varmt vand og sæbe.

1 center følte over en forme kuppel. Forsigtigt strække det omkring figuren, udretning og skubbe hovedparten til kanterne. Tilføje varmt vand og sæbe og fortsætte gnide.

2 sætte våd filt på hatten fræser og glatte ud i stoffet. Gnid langs den kant, hvor kronen møder randen. Tilføje mere varmt vand og sæbe og fortsætte gnide indtil du har den ønskede form og filt er glat.

3 Fjern filt og afskære overskydende langs randen. Skyl med koldt vand for at fjerne sæbe.

4 Placer hatten tilbage på fræser. Pak en elastik mellem kronen og randen. Brug håndtaget på saksen til at krølle skæring linje omkring randen. Absorbere enhver resterende vand med et håndklæde. Gnid den skærende linje igen.

5 Lad hat tør næsten helt.

1 stivelse og jern hat med et dampstrygejern. Skær det overskydende følte omkring randen.

2 Fjern elastikken. Hvis filt er også fuzzy, barbering med en barberkniv.

3 binde den skåret kant. Wrap et bånd omkring kronen til slut hat.

Related Articles