Hvordan til at rumme en kørestol i et klasseværelse

"For de fire år jeg har været på skolen i en kørestol, lærere og personale har været vidunderligt. De bringer i et skrivebord, at jeg kan passe under og de gøre mit skab tilgængelige. Sygeplejerskerne er store med at hjælpe mig når jeg har brug for det, og mine lærere har været venlige og accepterende over for eventuelle behov jeg kunne bede om." Disse er ord af MacKenzie Clare der var begrænset til en kørestol efter en ulykke i 2005. Føderale lovgivning kræver skoler at gøre klasseværelser tilgængelig for studerende, der bruger kørestol. Med nogle justeringer, kan du give en komfortabel klasseværelse og en omsorgsfuld, positiv miljø for den fysisk udfordret.

Instruktioner

1 kontakt den handicappede studerende eller elevens forældre. Spørg om omfanget af mobilitet for studerende. Finde ud af om studerende kan håndtere kørestolen af sig selv, eller hvis han skal have bistand. Spørge om graden af mobilitet for studerende i kørestol, som om han kan flytte nok til at afhente faldt objekter.

2 Fjern klasseværelset døren ved at fjerne alle møbler nær døren. Dette gør det muligt for studerende at manøvrere sin kørestol nemt gennem rummet. Sikre, at stien til den studerende sæde er fri for forhindringer såsom bøger og skriveborde. Instruere andre studerende at holde området klart og forklare hvordan gør så er nødvendigt for at muliggøre den kørestol-bundet studerende at bevæge sig let. Hold stien til lærerens skrivebord klar.

3 Tildel locker og cubbyhole rum, at studerende kan nå nemt. Sikre studerende ikke behøver at nå højt over hovedet eller bøje sig over.

4 sæde den studerende, hvor han vil have nem adgang til døren i tilfælde af en nødsituation. Studere din skole nødevakuering plan og give en siddepladser arrangement så studerende kan få adgang til akut undslippe afslutter uden problemer. Holde flere brandøvelser, så hele klassen kan øve.

5 undgå teater-type klasseværelser, hvis muligt. Hvis du har teater-type klasseværelse, sikre, at der er store flade, gulvplads foran eller bag på plads til at rumme kørestole. Der bør også være en døråbning på dette niveau.

6 levere skriveborde, der tilbyder en under tabel clearance af et minimum af 27 1/2 inches i stedet for standard skriveborde. Hvis det er muligt bruge tabeller, der er løsøre stationære.

7 tildele en ansvarlig studerende "ven" at hjælpe kørestol-bundet studerende. Dette hjælper bør være ansvarlig for opgaver såsom at tage studerende sikkert ud af klasseværelset under en nødsituation og hjælpe ham med at han kan have problemer med f.eks at nå til bøger eller faldt objekter aktiviteter. Spørg kørestol-bundet studerende hvor meget bistand, han foretrækker så du ikke tage væk hans følelse af uafhængighed.

Related Articles